سید «علی آقازاده» روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: در نشست مجمع نمایندگان و استاندار مرکزی با وزیر صنعت، معدن و تجارت، سرپرست سازمان خصوصی سازی، رئیس سازمان گسترش و صنایع ایران، مدیران عامل بانک ملی و کشاورزی، مدیران مپنا، مدیر قرارگاه خاتم الانبیا، معاونان وزارت اقتصاد، نیرو و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس کل دادگستری استان، مقرر شد باقی مانده تسهیلات ۹۰۰ میلیارد ریالی شرکت هپکو اراک به مرور توسط بانک ملی ایران پرداخت شود.
وی ادامه داد: در این نشست مقرر شد مدیرهلدینگ هپکو بر اساس وکالت نامه ای که مالک کنونی این شرکت به سازمان خصوصی سازی داده است تا ۴۸ ساعت آینده تعیین و مستقر شود.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: بانک ملی در این نشست مکلف شد، باقی مانده تسهیلات شرکت هپکو اراک را به شرطی که علاوه بر پرداخت حقوق کارگران، برای تامین مواد اولیه و قطعات مورد نیاز و تولید محصولات هزینه شود، به این شرکت پرداخت کند.
آقازاده گفت: برای پرداخت باقی مانده تسهیلات شرکت هپکو مدیریت این شرکت باید قرارداد دریافت تسهیلات را با بانک ملی منعقد کند.
وی ادامه داد: امید است با تصمیم امروز و تعیین مدیریت جدید شرکت هپکو حقوق کارکنان این شرکت تا پایان شهریور ماه پرداخت شود.
استاندار مرکزی افزود: همچنین در این نشست مقرر شد پیگیری قراردادهای خرید محصولات شرکت هپکو با برخی سازمان ها از جمله خانه معدن ایران، سازمان راهداری کشور و بخشی از وزارت صنعت، معدن و تجارت که نیازمند محصولات این شرکت هستند، توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیگیری شود.
آقازاده خاطرنشان کرد: فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا نیز در این نشست گفت این قرارگاه به دلیل برخی مشکلات از جمله طلب ۳۳۰ هزار میلیاردی از کارفرمایان، شهرداری ها و بخش خصوصی از توان خرید و رفع مشکلات این شرکت را ندارد.
مدیریت جدید شرکت آذرآب اراک ظرف ۴۸ ساعت آینده مشخص می شود
استاندار مرکزی گفت: در این نشست مقرر شد سهام بانک کشاورزی در شرکت آذر آب واگذار و مدیریت این شرکت ظرف مدت ۴۸ ساعت آینده توسط سهامدار عمده که اکنون بانک کشاورزی است، معرفی شود.
آقازاده افزود: همچنین مقرر شد سهام شرکت آذر آب اراک در مرحله بعدی به مپنا و یا یک شرکت مشابه مپنا واگذار شود.
وی با یادآوری حضور نمایندگان شرکت مپنا در این نشست گفت: نمایندگان این شرکت استقبالی خوبی از واگذاری سهام بانک کشاورزی نداشته و مقرر شد ظرف مدت ۱۰ روز آینده نمایندگان مپنا با گزارش کاری که از آذر آب به دست می آورند، نتیجه را اعلام کنند.
شرکت واگن پارس اراک به شرکت مپنا واگذار می شود
استاندار مرکزی اظهار داشت: بر اساس تصمیم گیری های انجام شده در این نشست شرکت واگن پارس اراک به صورت قطعی به شرکت مپنا واگذار می شود.
آقازاده افزود: موافقت اولیه مپنا برای واگذاری سهام واگن پارس اراک به این شرکت نیز در این نشست صادر شد.
وی ادامه داد: شرکت واگن پارس اراک به احتمال قوی ظرف مدت چند هفته آینده پس از انجام مراحل قانونی به شرکت مپنا واگذار می شود.
استاندار مرکزی با یادآوری نشست مجمع نمایندگان و نماینده ارشد دولت در استان با رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در این نشست علاوه بر دغدغه های نمایندگان استان مسائل و مشکلات شرکت های هپکو و آذر آب نیز مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
آقازاده افزود: پیشنهاد ارایه مسائل و مشکلات شرکت هپکو در نشست مشترک سران سه قوه به رئیس مجلس شورای اسلامی ارایه و مقرر شد در صورت انجام کار کارشناسی موضوعات این شرکت ها توسط رئیس خانه ملت در نشست سران سه قوه مطرح می شود.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد.
این شرکت ۲۵ نوع ماشین آلات راه سازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان، سوئد تولید میشود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.
شرکت صنایع آذرآب اراک از صنایع پیمانکاری عمده کشور است که در سال ۱۳۶۴ در اراک آغاز به کار کرد.
این شرکت مادر تخصصی در حوزه طراحی، ساخت و نصب انواع بویلرهای نیروگاهی و صنعتی، مخازن تحت فشار، مبدل های حرارتی و تجهیزات نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، صنایع قند، شکر و سیمان فعالیت دارد.
شرکت صنایع آذرآب اراک از صنایع پیمانکاری عمده کشور است که در سال ۱۳۶۴ در اراک آغاز به کار کرد.
این شرکت مادر تخصصی در حوزه طراحی، ساخت و نصب انواع بویلرهای نیروگاهی و صنعتی، مخازن تحت فشار، مبدل های حرارتی و تجهیزات نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، صنایع قند، شکر و سیمان فعالیت دارد.
این شرکت در سال ۱۳۸۹ به بخش خصوصی واگذار شده و هم اکنون به ۱۶ هزار و ۴۰۰ سهم تقسیم شده است.
۱۹۵۵/۳۰۷۵