به گزارش دوشنبه شب پایگاه خبری "خلیج اونلاین"، مردم یمن برای تحریم اقتصادی امارات در شبکه اجتماعی توئیتر دست به ساخت دو هشتگ "مقاطعه الطیران الإماراتی" (تحریم خطوط هواپیمایی امارات) و "مقاطعه المنتجات الاماراتیه" (تحریم کالاهای ساخت امارات) زده اند.
کاربران یمنی در این شبکه اجتماعی از مردم خواستند؛ در این تحریم مشارکت کنند تا گام های عملی علیه ابوظبی و اقدامات ناقض حقوق بشر دولت امارات برداشته شود.
این فعالان شبکه های اجتماعی با به اشتراک گذاشتن تصاویر کالاهای ساخت امارات که بازارهای یمنی را تسخیر کرده، از مردم یمن خواستند؛ خرید این اجناس را تحریم کنند.
برخی دیگر از کاربران یمنی، خرید بلیت از خطوط هوایی امارات (طیران الامارات) را سهیم شدن در کشتار یمنیها به دست دولت ابوظبی دانسته اند.
روابط دولت "عبدربه منصورهادی" رئیس جمهوری فراری و مستعفی یمن با امارات اخیراً رو به تیرگی گذاشته است؛ به طوری که بسیاری از اعضای کابینه منصورهادی خواستار خروج نیروهای اماراتی از ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان شدند.
دولت منصورهادی همچنین به خاطر حملات اخیر امارات در استان های جنوبی یمن که دستکم ۳۰۰ نفر کشته و یا زخمی شدند، به شورای امنیت سازمان ملل متحد شکایت کرده است.
در همین حال "صالح الجبورانی" وزیر حمل و نقل دولت فراری یمن روز دوشنبه در حساب کاربری اش در توئیتر نوشت: گفت وگو با شبه نظامیان مورد حمایت امارات تنها با سلاح امکان پذیر است.
توئیت الجبوانی همزمان با آن صورت می گیرد که مراکز وابسته به دولت فراری یمن واقع در "شبوه"؛ استان جنوبی یمن مورد حمله شورای انتقالی جنوب قرار گرفت.
سخنان وزیر دولت فراری یمن همزمان با آن صورت می گیرد که ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان روز دوشنبه اعلام کرد، کمیته مشترک سعودی و امارات برای کاهش تنش ها و توقف درگیری وارد استان شبوه شده اند.
"ترکی المالکی" سخنگوی ائتلاف عربی ساعاتی پس از خبر رسیدن این کمیته مشترک به جنوب یمن اعلام کرد؛ شهر "عزان" در این استان به تصرف نیروهای دولت منصورهادی درآمده است.
پیش از این، عربستان از دولت فراری یمن و شورای انتقالی جنوب خواسته بود برای حل درگیری های شان در جده، با یکدیگر گفت وگو کنند؛ این در حالی است که دولت منصور هادی هرگونه گفت وگو را مشروط به عقب نشینی نیروهای شورای انتقالی جنوب دانسته بود.
درگیری میان شورای انتقالی جنوب و وابسته به امارات و وفاداران به دولت هادی و مورد حمایت عربستان از آن زمان شدت گرفت که نیروهای موسوم به "کمربند امنیتی" ۱۰ آگوست (۱۹ مردادماه) کنترل کاخ ریاست جمهوری "معاشیق" در شهر بندری "عدن" و مراکز راهبردی این شهر را در دست گرفتند.
شورای انتقالی جنوب یمن در سال ۲۰۱۷ پس از برکناری "عیدروس الزبیدی" استاندار پیشین عدن توسط منصور هادی و با حمایت ابوظبی اعلام موجودیت کرد.