در این دیدار که در حاشیه اجلاس «پلی برای شهرها، پیوند میان شهرها از طریق انقلاب صنعتی جدید» در وین برگزار شد دو طرف درخصوص وضعیت شهری، چالش ها و ظرفیت ها گفتگو و به طور اصولی توافق کردند که در حوزه های مختلف شهری همکاری کرده و به تبادل تجربیات بپردازند.
شهردار تهران درباره ظرفیت ها و اقدامات صورت گرفته در تهران توضیحاتی را ارائه داد و طرف مقابل هم اعلام آمادگی کرد که برای گسترش رابطه پایتخت های اروپایی با تهران از ظرفیت های موجود استفاده کند.
شهدار تهران در این ملاقات از دبیر کل مجمع شهرهای اروپایی برای بازدید از تهران و آشنایی با ظرفیت های پایتخت دعوت کرد.
این اولین ملاقات شهردار تهران در جریان سفر سه روزهی وی به اتریش می باشد.
حناچی در این سفر، ملاقاتی با مدیرکل یونیدو نیز خواهد داشت و طی این ملاقات، تفاهمنامه همکاری بین شهرداری تهران و سازمان توسعه صنعتی ملل متحد در زمینه فناوریهای نوین شهری نیز به امضاء خواهد رسید.
ملاقات شهردار با برخی همتایان از کشورهای دیگر و ملاقات های تخصصی اعضای هیأت با بخش های مختلف یونیدو نیز در دستورکار این هیات قرار دارد.
علاوه بر شرکت در اجلاس و ملاقات با مدیرکل یونیدو، شهردار تهران براساس دعوتی که از سوی شهردار وین صورت گرفته است، با وی و برخی مسؤولان محلی شهر وین نیز دیدار خواهد داشت. همینطور، در این سفر حناچی بازدیدهایی را از مهمترین پروژه های مدیریت شهری وین در حوزه شهر هوشمند، مدیریت پسماند، سیستمهای امداد و نجات و آتش نشانی شهر و سیستم های حمل و نقل عمومی وین انجام خواهد داد.
حناچی دیشب در راس جمعی از مدیران حوزه های تخصصی شهرداری تهران، وارد وین شد. او قرار است تا دقایقی دیگر در نخستین میزگرد تخصصی اجلاس شهرداران درباره اقدامات شهرداری تهران در حوزه نوآوری و هوشمندسازی، سخنرانی کند.
اجلاس «پلی برای شهرها، پیوند میان شهرها از طریق انقلاب صنعتی جدید» که از امروز آغاز و به مدت دو روز ادامه خواهد یافت به همت سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) و مرکز مالی همکاری جنوب – جنوب با شعار «یک کمربند یک راه» و با موضوع «توسعه اقتصادهای سبز برای شهرها» برگزار می شود.
در این اجلاس شرکتکنندگان پیرامون راهکارهای مختلف درباره اجرای اهداف توسعه پایدار از جمله برنامه جدید شهری رایزنی خواهند کرد.
هدف از این نشست ارائه یک دیدگاه گسترده تر در مورد چگونگی برخورد شهرها با فناوریهای پیشرفته و راه حلهای جدید صنعتی برای ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان با کاهش ردپای کربن در شهرها، بهبود خدمات عمومی، ایجاد مشاغل جدید و جذب نیروی کار ماهر و توانمند است.