تهران- ایرنا- رییس فدراسیون کشتی گفت: هر فردی که ریاست کشتی را بر عهده بگیرد متوجه می‌شود که دخل و خرج فدراسیون با هم نمی‌خواند.

«علیرضا دبیر» امروز (سه شنبه) در مجمع فوق‌العاده فدراسیون کشتی در محل آکادمی ملی المپیک، اظهار داشت: «رسول خادم» و «حمید بنی تمیم» که هیچ، هر فردی که ریاست این فدراسیون را برعهده بگیرد متوجه می‌شود که دخل و خرج فدراسیون باهم نمی‌خواند. حق هیاتهاست که بدانند در فدراسیون چه می‌گذرد. در این جلسه بدنبال آبروریزی کسی نیستیم.  

وی افزود: ۳۸ اعزام بین المللی را پیش رو داریم و برای اعزام تیم ملی به قزاقستان یک و نیم میلیارد تومان هزینه خواهد شد. این فدراسیون سالی ۸ میلیارد تومان به کارمندان و ورزشکاران حقوق می‌دهد و سالانه حدود ۴۰ میلیارد تومان پول اعزام‌ها است. فدراسیون بیش از  ۷۰ کارمند دارد و همه این موارد سبب شد تا دخل و خرج با یکدیگر جور نباشد.

رییس فدراسیون کشتی عنوان کرد: یکی از دلایل اینکه رسول خادم از این فدراسیون رفت این بود که به مشکل مالی برخورد کرد و نتوانست از پس هزینه‌ها برآید. در دوران سرپرستی بنی تمیم و «بهروز نعمتی» حدود پنج و نیم میلیارد بدهی به وجود آمد که این میزان طبیعی بوده است.

وی ادامه داد: هنگامی که ریاست این فدراسیون را پذیرفتم، ۱۲ هزار دلار برای هفت اعزام بدهی داشتیم که فردا (چهارشنبه) این مبلغ تسویه می‌شود. کشتی باید بودجه ۲۵ میلیارد تومانی داشته باشد در این غیر این صورت با مشکل مواجه خواهد شد.

دبیر یادآور شد: بدهی‌های فدراسیون روز به روز بیشتر می‌شود و شاید تیم نونهالان را به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام نکنیم.

وی تاکید کرد: کشتی فرنگی از سال گذشته ۶ جوان زیر ۲۰ سال را وارد تیم کرده است. در مسایل فنی هرگز دخالتی نداشتم. نباید بی‌دلیل فضای نامناسبی را برای این تیم درست کنیم بلکه تیم کشتی فرنگی جوان است و شاید تا ۲ سال دیگر جواب بگیرد.

رییس فدراسیون کشتی گفت: ۳۵ روز است که مقام ریاست فدراسیون کشتی را پذیرفته‌ام و برای توسعه این رشته در کشور جریان جدیدی را راه می‌اندازم و به طور حتم برای انستیتو کشتی برنامه خواهم داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان به حضور مربیان در کنار سرمربیان اشاره کرد و افزود: حضور مربیان فعال استان‌ها در کنار سرمربیان لازم است و این موضوع در فدراسیون کشتی مصوب خواهد شد.

دبیر ادامه داد: تا ۲۸ اسفند ۹۷، بدهی مالیاتی فدراسیون ۲۹ میلیارد تومان است و متاسفانه مالیات از حقوق کارمندان بیمه و مالیات کسر شده که پرداخت نشده است.

وی همچنین بیان کرد: سال گذشته جوایز به کشتی ایران ۱۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کمک کرد و امسال این مبلغ ۱۲ میلیارد تومان بوده است.

در ادامه این نشست «سیدشروین اسبقیان» مدیرکل دفتر مشترک فدراسیون‌ها، اظهار داشت: دبیر رفتار حرفه‌ای در فدراسیون کشتی دارد. نه تنها من بلکه همه همکاران در وزارت و مدیرانی که فعالیت می‌کنند این نکته را تاکید دارند که امروز تعامل خوبی بین ما و فدراسیون کشتی حاکم است. وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک و فدراسیون کشتی همه در یک راستا قرار دارند و امروز با حضور دبیر این تعامل را حس می‌کنیم.

وی افزود: او در بدو ورود به وزارت آمد و با همه مدیران صحبت کرد و خواستار کمک آنها شد. پرچم ایران در المپیک‌ها با افتخار آفرینی کشتی به اهتزاز در آمده است. همه در وزارت در تلاش هستند که کشتی افتخار آفرینی کند. رییس فدراسیون کشتی اهل تعامل است و حضور دبیر نشان از درایت او دارد. امروز ثباتی که مد نظر همه کارشناسان و پیشکسوتان این عرصه بود، به کشتی برگشته است. بنابراین وزارت ورزش از کشتی حمایت خواهد کرد تا به اهداف بالای خود دست یابد.

محمد حسین حیدریان خزانه دار پیشین فدراسیون کشتی نیز در این نشست عنوان کرد: فدراسیون کشتی در سال ۹۴ به مبلغ ۱۳ میلیارد تومان بدهی داشت و از ۹۳ صورت مالی و گزارش حسابرسی را در اختیار داریم. همچنین در سال ۹۶ بازرسی در فدراسیون مستقر شد و حساب‌های سال ۹۵ و ۹۴ بازرسی هم اکنون موجود است.

وی افزود: الان ۱۰ میلیارد تومان بدهی مربوط به اقتصاد و دارایی است‌. مالیات سال‌های ۸۸، ۸۹ و ۹۰ در دوره گذشته تعیین و پرداخت شده است.

 حیدریان یادآور شد: بدهی مالیاتی مربوط به عملکرد سال ۹۱، ۹۲، ۹۳ و ۹۴  فدراسیون کشتی است که قابل بخشش نبوده است و ۱۹ میلیارد تومان مربوط به جرایم است که به بدهی اضافه شده است.

محمدرضا داورزنی معاون وزیر ورزش نیز گفت: هیچکدام از فدراسیون‌ها شامل مالیات عملکرد نمی‌شود. وزیر اقتصاد دستور داد که مشکل مالیات بر عملکرد فدراسیون‌ها حل شود.

وی افزود: بیشترین پول را به فدراسیون‌های کشتی و فوتبال دادیم. کشتی ۱۲.۵ میلیارد تومان می‌گیرد و فدراسیون بعدی نصف کشتی دریافت می‌کند.

شهرام منکرسی بازرس فدراسیون کشتی نیز خاطرنشان کرد: جمع کل درآمدهای فدراسیون ۳۱ میلیارد و ۵۴۵ میلیون تومان بوده است که ۳۳ میلیارد ۳۵۹ میلیون هزینه شده است. حدود یک میلیارد کسری بودجه وجود دارد.

وی ادامه داد: بدهی‌هایی که تا پایان سال ۹۶ برای فدراسیون کشتی ثبت شده ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و ۱۹ میلیارد تومان جریمه بود که با کسورات جرائم از سال ۹۱ تا ۹۶ حدود ۱۳ میلیارد جریمه مالیات می‌شود که جمع حساب‌های پرداختنی ۳۴ میلیارد و ۵۳۲ میلیون تا پایان سال ۹۶ باید پرداخت شود.

بازرس فدراسیون کشتی گفت: یک سری بدهی‌ها مانند بیمه و جریمه تأمین اجتماعی کارکنان، خرید تشک و جریمه دیرکرد آن حدود ۲ میلیارد و ۶۳۹ میلیون تومان است، بدهی اتحادیه جهانی کشتی حدود ۱۴۱ هزار فرانک با ارز آزاد حدود یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان شده است. که در مجموع ۳۹ میلیارد و ۱۶۵ میلیون می‌شود.

وی گفت: فدراسیون کشتی ۷۰ پرسنل رسمی دارد و ۳۸ کارمند غیررسمی هم دارد که مجموع حقوق پرداختی با احتساب حق بیمه و مزایای پایان خدمت حدود ۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است. حدود ۲۳ درصد از درآمد فدراسیون صرف پرداخت دستمزد می‌شود. از طرفی فدراسیون فاقد امین اموال رسمی است.

ریاضی رییس هیات کشتی استان خراسان رضوی نیز گفت: درآمد فدراسیون از چیزی که هزینه کرده کمتر بوده و این هنر دبیر است که با کاهش هزینه ها و اعزام نکردن نفرات غیرضروری هزینه ها را کاهش دهد. از سوی اعضا مجمع تقاضا دارم که وقتی دخل و خرج کشتی نمی‌خواند، وزارت ورزش کمک کند.