اکبر کاوسی امید روز سه شنبه در جلسه اعضای کمیسیون برنامه بودجه و مالی شوراها افزود: سهم پنج درصدی آموزش و پرورش از عوارض نوسازی شهرداری یک ظرفیت قانونی و فرصت مناسبی برای این نهاد به منظور کمک به مناطق محروم شهر است.
وی اظهار داشت: پنج درصد سهم عوارض نوسازی آموزش و پرورش برای تعمیرات عمرانی و خرید تجهیزات حداقلی مناطق محروم هزینه میشود و شهرداری این مبلغ را از سال ۹۳ از مردم دریافت کرده اما تاکنون به آموزش و پرورش پرداخت نکرده است.
کاوسی امید با بیان اینکه سهم پنج درصدی عوارض نوسازی آموزش و پرورش رقم کمی نیست عنوان کرد: با توجه به فرا رسیدن آغاز سال تحصیلی جدید، بسیاری از مدارس آمادگی پذیرش دانشآموزان را ندارد و این سهم عوارض نوسازی می تواند کمک زیادی به این مدارس در پذیرش دانش آموزان کند.
وی اضافه کرد: اینکه خلأهایی در خصوص اجرای قانون در کشور وجود دارد قابل انکار نیست اما قانون فصل الخطاب است و باید به درستی اجرایی شود.
عضو شورای شهر همدان با بیان اینکه آموزش و پرورش حق حیات بر گردن تمامی افراد جامعه دارد افزود: در مکتب اسلام بالاترین ارزش و جایگاه به معلم و تعلیم و تربیت اختصاص دارد اما در این زمینه در خصوص آموزش و پرورش کوتاهی صورت گرفته است.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ همدان نیز گفت: شهرداری این منطقه از شهر همدان در مجموع از سال ۹۳ تاکنون نزدیک به ۱۴ میلیارد و ۳۳۶ میلیون ریال از محل سهم عوارض شهرداری را به آموزش و پرورش پرداخت کرده است.
محمد بابالحوائجی اضافه کرد: لازم است مناطق چهارگانه نیز همچون منطقه دو شهرداری همدان در پرداخت سهمیه عوارض آموزش و پرورش عمل کنند.
معاون اداری مالی ناحیه یک آموزش و پرورش همدان نیز با اشاره به اینکه اعتبارات آموزش و پرورش در حد هزینههایش نیست، افزود: لازم است اعتبار مناسبی برای حجم وسیع مدارس و جمعیت کنونی دانش آموزان لحاظ شود.
علی اکبری با بیان اینکه گرفتن سهمیه عوارض آموزش و پرورش ناحیه یک از شهرداری حدود ۲۰ درصد بیشتر از ناحیه ۲ بوده است افزود: این مبالغ در بخش تعمیرات عمرانی و خرید تجهیزات برای مدارس حاشیه و محروم شهر هزینه می شود.
در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ نزدیک به ۲۸۷ هزار دانش آموز در مدارس دولتی و غیر دولتی همدان تحصیل کردند و برای سال تحصیلی جدید نیز حدود ۹۸ درصد از دانش آموزان ثبت نام کرده اند.
۹۹۰۴/۲۰۹۰