احسان جمالی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: برگزیدگان در رشته های زبان و ادبیات فارسی، علوم اقتصادی، الهیات و معارف اسلامی، آمار، علوم جغرافیایی، حقوق، روانشناسی، ریاضی، علوم زمین، زیست شناسی، سلول های بنیادی و مهندسی بافت، شیمی، طراحی صنعتی، علوم تربیتی، مهندسی عمران، فیزیک، زراعت و اصلاح نباتات، مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مواد و متالورژی و مهندسی صنایع حائز دریافت مدال های طلا، نقره و برنز شدند.
نتیجه مرحله نهایی بیست و چهارمین المپیاد دانشجویی سال ۹۸ از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.
شرکت کنندگان بیست و چهارمین المپیاد متمرکز و نیمه متمرکز علمی دانشجویی کشور که تعداد آنها به هزار و ۲۴۹ نفر می رسد، روزهای سوم و چهارم مرداد ماه امسال در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی به رقابت پرداختند.
در هر رشته حدود سه نفر حائز مدال های طلا، نقره و برنز شدند و نفرات برگزیده با دریافت مدال های طلا، نقره و برنز در پاییز امسال تجلیل خواهند شد.
دو دسته تسهیلات به دانشجویان برگزیده تعلق می گیرد. نخست، تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برای نفرات اول تا سوم است و عضو این بنیاد هم خواهند شد، همچنین آئین نامه های مربوط به پشتیبانی از فعالیت های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد کشور شامل این دانشجویان می شود.
از سوی دیگر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تسهیلاتی برای این افراد در نظر گرفته است. نفرات برتر این رشته ها تا نفر پانزدهم بدون کنکور این حق را دارند در رشته های مرتبط با المپیاد وارد مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ها شوند.
این دانشجویان اگر در مقطع دکتری هم حد نصاب لازم را داشته باشند و به دانشگاه معرفی شوند، در بخش مصاحبه و امتیازات دانشگاه، امتیازی برای آنها در نظر گرفته شده است که هر ساله تعدادی از آنها از این طریق وارد رشته های مرتبط با مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی می شوند.