مشهد- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: این استان در آخرین ارزیابی صورت گرفته از سوی وزارت کشور رتبه نخست کشور را در حوزه فعالیتهای پیرامون اقتصاد مقاومتی کسب کرد.

 علی رسولیان روز چهارشنبه در نشست گفت و گوی اجتماعی به مناسبت هفته تعاون در مشهد افزود: همچنین این استان به خاطر تجربه مفید و موثر در حوزه اقتصاد مقاومتی به عنوان "معین تنظیم بازار" در سطح کشور تعیین شده است.

وی ادامه داد: خراسان رضوی آمادگی دارد تا پیشنهادات بخش تعاون را جهت تنظیم بازار در دو محور "تامین کالا و توزیع" جمع بندی نماید تا در سطح ملی منعکس شود.

معاون استاندار خراسان رضوی همچنین گفت: الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در این استان با رویکرد اقتصاد مقاومتی، ایجاد همدلی و همفکری در ارکان تصمیم ساز استان زمینه کار و تلاش بیشتر را در این خطه مهیا کرده است.  حضور هشت شرکت تعاونی در میان ٨٧ "معین اقتصاد مقاومتی" بیانگر توجه جدی بخش تعاون به توسعه خراسان رضوی و نقش آفرینی در مسیر تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در این استان است.
وی افزود: طرحهای سرمایه گذاری در حوزه تعاون باید احصاء و جمع بندی شوند تا به صورت تفاهمنامه ذیل الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در این استان مدنظر قرار گیرد.  موانع و مشکلات احتمالی این طرحها نیز در ستاد تسهیل و یا شورای فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی رفع خواهند شد.  
رزم حسینی پیش از حضور در سمت استاندار خراسان رضوی، در زمان تصدی استانداری کرمان طرحی موفق از توسعه را در قلعه گنج آن استان اجرا کرد که مورد توجه و تشویق رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت.  وی بر همین مبنا پس از انتصاب به عنوان استاندار خراسان رضوی "طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی" را به عنوان برنامه عملیاتی خود در چارچوب تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در این استان اعلام و در همین راستا با تقسیم استان به ۱۲ منطقه (بر مبنای شمار حوزه های انتخاباتی) اجرای آن را تاکنون پیگیری کرده است.

طرح مثلت توسعه اقتصادی فرهنگی شامل سه ضلع 'کارگزاران حکومتی، سرمایه گذران و کارآفرینان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی است و ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در درون این مثلث جای دارند و استاندار خراسان رضوی برای اجرای این طرح تاکنون به ۲۱ شهرستان خراسان رضوی سفر و در این چارچوب ۵۴ تفاهمنامه اقتصادی را با مسئولان محلی و شرکت‌های اقتصادی بخش خصوصی به عنوان 'معین' امضا کرده است. بر این اساس تاکنون با هدف رفع مشکلات اقتصادی به ویژه در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته خراسان رضوی ۶۰۹ طرح با سرمایه گذاری ۲۷۰ هزار میلیارد ریال و ۷۰۰ میلیون یورو تعریف شده است.

در همین ارتباط نهادی نیز با عنوان "نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی" نیز توسط استاندار خراسان رضوی تشکیل و فعال شده که وظایف آن فراهم کردن زمینه انتقال تجارب معین‌های اقتصادی، کنترل و نظارت بر طرحها و عملکرد معین‌ها، پیگیری امور اداری و مشکلات معین‌های اقتصادی با نظارت مستقیم فرمانداران است.

۸۰۰۵/۱۸۵۸