تهران - ایرنا - بر اساس کارنامه تدوین شده از سوی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده که در جلسه امروز هیات دولت ارائه شد، بیش از ۴۸ درصد انتصاب مدیران زن در استانداری ها، فرمانداری ها و بخشداری ها رشد داشته است.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، بر اساس جمع بندی به عمل آمده توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری که در قالب کارنامه انتصاب زنان در پست های مدیریتی ارائه شده، در حالیکه در سال ۱۳۹۶، فقط ۳۵۴ مدیر زن در وزارت کشور در حال خدمت بوده اند، این تعداد در سال ۱۳۹۸ به ۴۷۵ مدیر زن افزایش یافته است از این مجموعه ۲۵۳ زن به عنوان مدیران پایه، ۲۱۶ زن به عنوان مدیران میانی و ۶ زن به عنوان مدیران عالی در حال خدمت هستند.
بررسی وضعیت انتصاب زنان در وزارت کشور و روند آن نشان می دهد در حالی که در سال ۱۳۹۶، ۶.۷ درصد از کل پست های مدیریتی وزارت کشور به زنان تعلق داشت، این نسبت در سال ۱۳۹۸ به ۹ درصد افزایش یافته است.
بررسی کارنامه ارائه شده از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری موید آن است که در دو سال اخیر، انتصاب مدیران زن در استانداری ها، فرمانداری ها و بخشداری ها، ۴۸.۷ درصد رشد داشته است.
رشد بیش از ۴۸ درصدی انتصاب زنان در سطوح استانی وزارت کشور در حالی محقق شده که در کل دستگاه ها، انتصاب مدیران زن در همین دوره، رشد ۳۶ درصدی را تجربه کرده است. این بدان معناست که رشد انتصاب زنان در استانداری ها و فرمانداری ها و بخشداری ها در مقایسه با سایر دستگاه ها، با اختلاف مثبت بیش از ۱۲ درصد، با شتاب افزون تری در حال تحقق است.
استان های بوشهر، گیلان، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، البرز، سمنان و لرستان به ترتیب بیشترین درصد مدیران زن را بین مدیران استانداری ها و مدیران کل دستگاهی به خود اختصاص داده اند.
 بر اساس گزارش معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تعداد مدیران زن در کل کشور از ۱۳.۷ درصد در سال ۹۶ به ۱۸.۶ درصد در سال ۹۸ افزایش یافته است.