قزوین - ایرنا - تاکنون یک هزار و ۲۸۰ دستگاه خودرو تاکسی و شخصی برای سرویس مدارس در سامانه تاکسیرانی قزوین ثبت‌نام کرده و جواب استعلام آنها نیز از سوی مراکز ذیربط دریافت شده است.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی قزوین روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی و سواری شخصی در بخش سرویس مدارس وظیفه جا به جایی ۱۳ هزار دانش آموز قزوین را عهده دار بودند.
اسماعیل عرشیان افزود: تجربه نشان داده که ساله و با بازگشایی مدارس ۲۵ تا ۳۰ درصد به ترافیک شهری افزوده می شود که مهم ترین عامل آن نیز تقاضای سفر به دلیل جا به جایی دانش آموزان بوده است.
وی، مهم ترین دغدغه والدین هنگام آغاز سال تحصیلی را سرویس‌های مناسب و ایمن برای جا به جایی فرزندانشان از منزل به مدرسه و بالعکس دانست و اظهار داشت: بر همین اساس و از چهار سال گذشته کارگروه ماده ۱۸ توسط وزارت کشور با همکاری آموزش و پرورش، شهرداری و پلیس راهور در مراکز استان‌های کشور راه‌اندازی و کارگروه قزوین نیز طی مدت یاد شده همواره از کارگروه‌های پیشرو بوده است.
عرشیان اضافه کرد: در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات و نیز رضایت والدین برای سال تحصیلی جدید پنج هزار نفر ساعت آموزش برای رانندگان و پیمانکاران سرویس‌های مدارس و ۳۰ شرکت حمل‌ و نقلی که مسئولیت جابه‌جایی امسال دانش‌آموزان را برعهده دارند، ارایه شد.


۶۰ راننده سرویس مدارس به کربلا اعزام می شوند
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی قزوین گفت: امسال و به قید قرعه ۶۰ راننده و عوامل سرویس مدارس که پارسال  به عنوان نمونه معرفی شده‌اند به قید قرعه و رایگان به کربلای معلی از سوی این سازمان اعزام خواهند شد.
وی با اشاره به ارایه لوازم یدکی به سرویس مدارس، اظهار داشت: به منظور ارتقای کیفی و ایمنی خدمات ارایه شده و جلوگیری از حوادث احتمالی، از سوی این سازمان توزیع لاستیک، روغن خودرو و سایر لوازم بین رانندگان سرویس‌های مدارس قزوین توزیع می شود.
عرشیان با بیان اینکه امسال برای نخستین بار رانندگان سرویس‌های مدارس کشور از یک برچسب واحد برای خودروهای خود در سراسر کشور استفاده  می کنند، یادآور شد: رانندگانی که در سامانه سپند ثبت نام کرده باشند می‌توانند از این برچسب‌ها بهره‌مند شوند و در صورتی که این برچسب از سوی وزارت کشور اعلام شود، بلافاصله اقدام به چاپ و توزیع آن خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: ۲۰ درصد از رانندگان سرویس‌های مدارس ثبت نام کننده در سامانه سپند زن و ۸۰ درصد نیز مرد هستند و اولویت جابه‌جایی دانش آموزان مدارس دخترانه با رانندگان بانو خواهد بود.
عرشیان تصریح کرد: سال گذشته استفاده از خودروهای پایین تر از مدل ۸۴ در مدارس ممنوع اعلام شده بود اما امسال این مدل به ۸۶ ارتقا یافته و قصد داریم سال به سال استفاده از خودروهای سرویس مدارس را به روز کنیم.
۸۰۵۴/۶۰۱۲