بر اساس فراخوان منتشرشده ترویج فرهنگ کارآفرینی دانش بنیان و تجاری سازی نتایج تحقیقات، ارج نهادن به مقام والای پژوهشگران، نوآوران و فناوران کشور، فراهم آوردن بستری مناسب برای همکاریهای علمی وفناوری در سطح جهانی و شناسایی و معرفی استعدادها در زمینههای مختلف علمی و صنعتی و حمایت از برگزیدگان جشنواره، از جمله اهداف برگزاری سی وسومین جشنواره بینالمللی خوارزمی اعلام شده است.
در این فراخوان آمده است: طرحهای قابل پذیرش در جشنواره بینالمللی خوارزمی باید در ۱۶ تخصص زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر، معماری و شهرسازی، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، فناوریهای شیمیایی، فناوری نانو، مواد، متالوژی و انرژیهای نو، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، برق و کامپیوتر، مکانیک، مکاترونیک، هوافضا و عمران ارایه شود.
همچنین در این دوره طرحها باید در ۴ محور پژوهشی شامل پژوهشهای بنیادی، پژوهشهای کاربردی، طرح های توسعهای و نوآوری و ابتکار ارایه شود.
بر اساس این گزارش، مهلت نام نویسی الکترونیکی و ارسال طرح در سی و سومین جشنواره بینالمللی خوارزمی که پیش از این تا پایان شهریور ماه امسال تعیین شده بود، تا ۱۵ مهرماه سالجاری تمدید شد.
متقاضیان میتوانند تا پایان مهلت نام نویسی با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی www.khwarizmi.ir نسبت به نام نویسی الکترونیکی در سامانه جامع جشنوارههای خوارزمی- جشنواره بینالمللی خوارزمی اقدام کنند.
در این فراخوان از برگزیدگان جشنوارههای جوان و بینالمللی خوارزمی دوره های قبل که موفق به تولید محصول درمقیاس صنعتی شدهاند، برای بخش تقدیر از طرحهای برگزیده دورههای قبل (طرح موفق در تولید ملی) نیز دعوت شده و خواسته شده است برای نام نویسی و دریافت پرسشنامه مربوط با دبیرخانه به نشانی الکترونیکی: Khwarizmi_intl@irost.ir و وبگاه سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران: www.irost.ir و تلفن های ۶۲۷۶۰۳۸ و۵۶۲۷۶۳۲۱ تماس گیرند.
جشنوارههای بین المللی و جوان خوارزمی توسط سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران از سازمان های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار میشود.
جشنواره خوارزمی که قدیمیترین جشنواره در زمینه علوم فنی و مهندسی در ایران است و از ۱۳۶۶ آغاز به کار کرد، در بخش بینالملل امسال سی و سومین دوره را پشت سر میگذارد.
مراسم اعطای جوایز برگزیدگان بخش بینالملل هر ساله همزمان با دهه فجر در بهمن ماه سالجاری برگزار می شود.
این رویداد علمی و پژوهشی با هدف ارج نهادن به مقام والای پژوهشگران، نوآوران و فناوران، ترویج فرهنگ کارآفرینی، دانش بنیان و تجاریسازی نتایج تحقیقات، به شناسایی مخترعان و پژوهشگران برتر کشور میپردازد.