تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴

تهران- ایرنا- نخست وزیر رژیم صهیونیستی طی روزهای گذشته خیمه شب بازی تازه‌ای را علیه جمهوری اسلامی ایران به راه انداخت و بر شدت حملات خود علیه تهران افزود اما نتیجه، برکناری یکی از نزدیکترین همدستانش در کاخ سفید بود.

به گزارش گروه تحلیل، تفسیر و پژوهش های خبری ایرنا، در روزهای منتهی به انتخابات رژیم صهیونیستی، بخش مهمی از توان «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل و سرکرده افراطیون اشغالگر قدس معطوف به لفاظی و صحنه چینی علیه جمهوری اسلامی ایران شده است.

نتانیاهو که به نمایش های مضحک و جنجالی علیه ایران شهره است، دو روز پیش هم پیش چشم خبرنگاران و دوربین های تلویزیونی حاضر شد تا با نشان دادن چند عکس و نقشه، از ادعایی تازه پرده برداری کند.

نمایش تازه حاوی تصاویری بود که به گفته نتانیاهو از فعالیت‌های هسته ای ایران در سایتی در شهر آباده حکایت داشت. نخست وزیر رژیم صهیونیستی البته این بار مقدمه چینی و زمینه سازی بیشتری را برای خیمه شب بازی جدیدش صورت داد.

مهرماه سال گذشته بود که نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل با نشان دادن عکس یک قالیشویی در منطقه «تورقوزآباد» در حومه پایتخت گفت که ایران بخشی از فعالیت های هسته ای خود را در این مکان به انجام می رساند.

پس از مواجهه سرکرده صهیونیست ها با سیلی از تمسخر و برای جبران مافات، شایعاتی در برخی رسانه های غربی انتشار یافت مبنی بر اینکه ادعای مضحک پارسال بی مبنا نبوده و در تورقوزآباد ردپای مواد هسته ای به دست آمده است. بلافاصله پس از انتشار این شایعات و همزمان با سفر مدیر موقت آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران، موج تبلیغاتی صهونیست ها و رسانه هایشان به راه افتاد تا بار دیگر جمهوری اسلامی ایران و فعالیت های صلح آمیز هسته ای کشورمان تهدیدی علیه منطقه و بین الملل عنوان شود.

این تقابل البته تنها منحصر به ابعاد سیاسی و تبلیغاتی نبود. روز یکشنبه برخی رسانه ها از شلیک موشک از سوریه به اراضی اشغالی خبر دادند. یک روز بعد هم منابع لبنانی از تجاوز یک پهپاد اسرائیلی به حریم این کشور و اسقاط آن از سوی حزب الله خبر دادند.

این اصطکاک ها میان نظامیان صهیونیستی و نیروهای مقاومت در لبنان و سوریه در حالی ادامه می یابد که اسرائیلی ها طی هفته ها و ماه های گذشته خود آغازگر درگیری بوده و حتی محدوده یورش و تجاوزگری خود را به اهدافی در عراق نیز گسترش داده اند.  

بسیاری از تحلیلگران فعال شدن نخست وزیر اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مقاومت را در راستای اهداف انتخاباتی وی مورد توجه قرار می دهند. نتانیاهو در انتخابات فروردین ماه امسال نتوانست کرسی های لازم را برای تشکیل کابینه به دست آورد و اینک با تشدید خصومت علیه تهران و تشویق شهرک سازی در اراضی اشغالی می کوشد آرای بیشتری از افراطیون صهونیست را در سد آرای ائتلاف خود جمع کند.

در ادامه تلاش های ضدایرانی نتانیاهو، وی قرار است فردا عازم مسکو شود تا با «ولادیمیر پوتین» بر سر محدودسازی حضور ایران در سوریه رایزنی کند.

همزمان، چانه زنی های اسرائیل با کشورهای غربی برای اعمال فشار مضاعف بر تهران به صورت مستمر ادامه دارد. پس از سومین گام ایران برای کاهش تعهدات برجامی، سران تل آویو باز هم خواستار فسخ توافق هسته ای شدند و بارها هم توصیه کرده اند که اکنون زمان مناسبی برای مذاکره با ایران نیست.

آنچه بر نگرانی صهیونیست ها می افزاید تداوم و تشدید اشتیاق کاخ سفید و به طور مشخص «دونالد ترامپ» برای مذاکره با ایران است.

طی روزهای گذشته ترامپ باز هم از تمایل به دیدار با رئیس جمهوری ایران در حاشیه نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل سخت به میان آورده است. در همین ارتباط برخی رسانه های غربی چنین تحلیل کرده اند که نتانیاهو در برابر رئیس جمهوری که اقدام به شناسایی قدس به عنوان پایتخت صهیونیست ها کرده و سفارت کشورش را به این شهر منتقل ساخته و در عین حال چهره ای کاملا خودرای و خودمحور به شمار می رود، اهرمی برای تغییر تصمیمات راس کاخ سفید ندارد و تنها می تواند به این دلخوش باشد که شرایط حل و فصل اختلافات میان دو طرف فراهم نگردد.

در این میان، رخدادهایی چون برکناری «جان بولتون» سومین مشاور امنیت ملی دولت ترامپ بر نگرانی های نتانیاهو می افزاید زیرا اگر هیچ گونه مصالحه ای هم میان تهران و واشنگتن هم شکل نگیرد یکی از اصلی ترین اعضای تیم «ب» و افراطیون ضدایرانی در کاخ سفید و عوامل سیاست «فشار حداکثری» از میدان به در رفته و تصمیمی مطلوب تهران در واشنگتن رقم خورده است.

با توجه به جمیع این شرایط، سیاست های ضدایرانی نتانیاهو را می توان همچون دست و پا زدن در مرداب تصویرسازی کرد که به رغم مساعی بسیار فرورفتن بیش از پیش نخست وزیر اسرائیل در چنبره این سیاست ها را به دنبال داشته است.