به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری بنیاد شهید و امور ایثارگران، محمدعلی فقیه اظهار داشت: همایش توجیهی استراتژیهای معاونت فرهنگی در حوزه آموزش به صورت همزمان و آنلاین و از طریق ویدئو کنفرانس با همکاری مرکز مخابرات ایران برگزار شد.
وی افزود: این همایش با حضور معاونان توسعه مدیریت و منابع، فرهنگی و آموزشی، حقوقی و امور مجلس برای مدیرانکل، معاونان فرهنگی و روسای ادارات آموزش بنیاد استانها در موضوع توجیه استراتژیهای معاونت فرهنگی در حوزه آموزش بخصوص مدیریت بحران شهریه دانشجویی در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در مرکز مخابرات ایران و همزمان مراکز مخابرات استانها انجام گرفت.
مدیرکل آموزش بنیاد افزود: برگزاری این همایش توجیهی به صورت ویدئو کنفرانس با استفاده از فناوریهای نوین و به منظور صرفهجویی در وقت و هزینهها است.
پیش از این معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اعلام انباشته شدن طلب دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از بنیاد شهید، گفت: رفع این مشکل نیازمند تامین اعتبارات مورد نیاز در خصوص شهریه دانشجویان ایثارگر است.
حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن کاویانی راد در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در پاسخ به این سوال که چرا طلب دانشگاه ها پرداخت نمی شود، اظهار داشت: بنیاد شهید بر اساس ماده ۶۶ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مکلف است شهریه دانشجویان ایثارگر را پرداخت کند، اما به دلیل اینکه تامین و پرداخت اعتبارات مورد نیاز برای این امر به صورت ناقص تخصیص یافته است، انباشتی از بدهی های برخی دانشگاه ها به ویژه دانشگاه آزاد، دانشگاه های غیردولتی و علمی و کاربردی ایجاد شده است.
وی ادامه داد: البته سطوح این مطالبات دانشگاه ها با هم متفاوت است و در طول این سال ها مجموعه این دیون انباشته شده است.
کاویانی راد در پاسخ به این سوال که آیا میزان بدهی بنیاد شهید به دانشگاه ها مشخص است، تصریح کرد: مبلغ آن قابل توجه و به اندازه ای است که باید یک علاج اساسی برای تامین آن صورت گیرد؛ البته بنیاد شهید تلاش کرده است این خلا را از محل منابع داخلی خود برطرف کند.
وی اضافه کرد: با وجود اینکه در تامین اعتبارات مشکلاتی وجود داشته و ردیف های اعتباری تکافوی این نیاز را نمی کرده، بنیاد شهید تلاش کرده است از منابع داخلی یا به صورت جابجایی یا تهاتر تامین اعتبار کند که تاکنون بخش هایی از این دیون را به صورت موردی و مستمر تامین و پرداخت کرده است.