به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، مسئول استودیو ضبط صدای بهزیستی استان کرمان گفت: روشندلان کرمانی به همت معاونت توانبخشی این اداره کل و همکاری هنرمندان و گویندگان پیشکسوت، امکان بهرهمندی از کتابخانه صوتی و همچنین تبدیل کتابهای علمی، درسی و دانشگاهی را به فایل صوتی دارند.
مصطفی ایراندوست افزود: کتابخانهای مشتمل بر عناوین متنوع و مورد نیاز روشندلان در کرمان از سال ۱۳۶۴ به همت مسئولان راهاندازی شد و توسعه پیدا کرد.
وی با اشاره به ورود تکنولوژی در جامعه عنوان کرد: با گسترش تقاضا از سوی نابینایان و کمبینایان استان کرمان از حدود سال ۱۳۷۵ کار تهیه فایل صوتی کتب مور نیاز این قشر آغاز شد و به مرور زمان با پیشرفت امکانات و استفاده از ابزارهای پیشرفته و همچنین همکاری موثر هنرمندان گوینده و داوطلبان در این زمینه کار تهیه فایل صوتی کتابهای مورد درخواست روشندلان در کوتاهترین زمان و با کاملترین شیوه ممکن در فضایی استاندارد و قابل قبول انجام میشود.
مسئول استودیو ضبط صدای بهزیستی استان کرمان افزود: آرشیو کتابخانه صوتی روشندلان کرمانی در حال حاظر مشتمل بر ۲ هزار و ۳۶۳ عنوان فایل صوتی کتب متنوع و مورد تقاضای روشندلان است که از این تعداد ۵۸۹ عنوان تاکنون از تولیدات استودیو بهزیستی استان کرمان بوده و مابقی عناوین با همکاری و تبادل با سایر مراکز استانی تهیه شده است.
وی با اشاره به کتابخانه بریل موجود در استان کرمان گفت: در این کتابخانه بالغ بر ۳۴۲ عنوان کتاب در زمینههای مختلف موجود است که مورد استفاده افراد نابینا و کم بینا قرار میگیرد.
ایراندوست با بیان اینکه با درخواست فرد نابینا، فایل صوتی کتاب مورد نیاز در اختیار وی قرار میگیرد و در صورت موجود نبودن کتاب مورد تقاضا در نوبت تبدیل میماند.
وی از حمایتهای مدیرکل بهزیستی و معاون توانبخشی بهزیستی استان کرمان در راستای تهیه کتابهای صوتی نابینایان تقدیر و از داوطلبان گویندگی برای تبدیل کتاب و کوتاه کردن زمان انتظار فرد متقاضی دعوت به همکاری کرد.
۳۰۲۹