این سامانهها با هدف اطمینان از غیر فعالسازی تمام ارگانیسمهای مضر، تشکیل نشدن ترکیبات مضر، جلوگیری از ایجاد آلودگیهای احتمالی در شبکههای فرسوده یا آسیب دیده و با صرف ۲۶ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
سامانههای بهره برداری شده توانایی گندزدایی ۲ هزار و ۱۴۰ لیتر بر ثانیه آب به روش الکترولیز نمک کلرید سدیم را دارد که این مقدار در یزد ۱۵۰۰ لیتر بر ثانیه، اردکان ۳۰۰ لیتر بر ثانیه، هرات ۱۴۰ لیتر برثانیه، ابرکوه ۱۰۰ لیتر بر ثانیه و زارچ ۱۰۰ لیتر بر ثانیه آب است.
این شیوه به عنوان یکی از روشهای نوین و ایمن گندزدایی آب جایگزین سیستمهای گندزدایی گاز کلر شناخته میشود که از شروع تا پایان مرحله تولید، سیستم کاملا ایمن بوده و اپراتور با هیچ گونه ماده شیمیایی در تماس نیست.
این سامانهها، مزایایی از جمله ایمنی بالا نسبت به سیلندرهای گاز کلر، راه اندازی بسیار آسان و راحت و صرفه اقتصادی به نسبت گاز کلر و پرکلرین دارد.
محمد فاتحی سرپرست شرکت آب فاضلاب شهری( آبفا) یزد در حاشیه بهرهبرداری از این سامانهها در گفت و گو با ایرنا افزود: هم اکنون ۱۸ شهر تحت پوشش خدمات آبفاست و ۹۹ درصد جمعیت شهری تحت پوشش خدماترسانی این شرکت قرار دارند.
وزیر نیرو عصر روز چهارشنبه برای بهرهبرداری از چند پروژه و نیز شروع عملیات اجرایی تعدادی از پروژههای حوزه صنعت آب و برق به یزد سفر کرد و با حضور اردکانیان امروز نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان تشکیل شد.
به گفته اردکانیان با تکمیل ۳۴ طرح اقتصاد مقاومتی با ۴۰ درصد پیشرفت کار در یزد زمینه اشتغال ۱۰ هزار نفر فراهم میشود و برای اجرای این پروژه تاکنون ۲ هزار میلیارد تومان هزینه شده و به ۴۵۰۰ میلیارد تومان بودجه دیگر نیاز است.
استان یزد بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد آن در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها و آبادیها زندگی میکنند.
۷۵۳۴/ ۷۵۳۶/ ۲۰۴۷