رضا رمضانی روز پنجشنبه در نشستی با خبرنگاران آرانوبیدگل تشریح کرد: در این راستا شرکت مدیریت طرحهای اقتصادی پس از ۲ سال پیگیری مجوز خود را از وزارت کشور گرفت که بر این اساس حق ورود به سرمایهگذاری و مدیریت طرحهای گردشگری خارج از محدوده شهری وجود دارد.
وی گردشگری کویری را جزو اولویتهای شهرداری آرانوبیدگل برشمرد و افزود: حمایت از فعالیتهای فرهنگی وظیفه ذاتی شهرداریها است که در این راستا به ناحیهها تفویض اختیار شده تا در حد توان در این زمینه کمک کنند.
شهردار آرانوبیدگل بیان کرد: کمبود فضای فرهنگی نیست، بلکه فضای فرهنگی زیادی در شهر داریم که تا کنون به درستی از آنها استفاده نکردیم.
وی اضافه کرد: بیشتر ما عامل پیشرفت فرهنگی را توسعه فضای فیزیکی میدانیم که نشان از وجود مشکلی در رویکردها است.
رمضانی با اشاره به ساماندهی حمل و نقل عمومی آرانوبیدگل در سالجاری گفت: بر اساس اقدامهای صورت گرفته، نزدیک به پنج میلیارد ریال کاهش هزینه در این بخش داشتیم.
وی همچنین یادآور شد: کمبودی در زمینه اطلاعرسانی از خدماترسانی شهرداری آرانوبیدگل احساس میشد که در این زمینه روابط عمومی فعال شده است.
گاهنامه شهریار و کانال تلگرامی شهرداری آرانوبیدگل در پایان این نشست رونمایی و از چند پیشکسوت حوزه رسانه نیز قدردانی شد.
منطقه نمونه گردشگری مرنجاب در شمال آرانوبیدگل، جزو بکرترین و زیباترین کویرهای کشور است که از شمال به دریاچه نمک، از غرب به کویر مسیله، دریاچه حوض سلطان و حوض مره و از شرق به پارگ ملی کویر میرسد.
مرنجاب با برخورداری از ظرفیت فعالیتهایی مانند کویرنوردی، آفرود، موتورسواری، سافاری، شترسواری و اسکی روی شن و ماسه، سالانه میزبان دهها هزار نفر گردشگر داخلی و خارجی است.
شهرستان ۱۰۳ هزار نفری آرانوبیدگل در فاصله نزدیک به ۶ کیلومتری کاشان و ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان ۵۰۰ اثر تاریخی، طبیعی و معنوی شناسایی شده دارد که از این میان ۱۳۵ مورد تا کنون در فهرست آثار ملی ثبت شدند.
۷۴۷۲/۸۱۲۳