تهران-ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مقابله و پیشگیری مصرف مواد مخدر در میان دانشجویان نیازمند آموزش و پیشگیری است، نباید در منظر عموم بحث های فیزیکی و قهری انجام شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش، منصور غلامی امروز در حاشیه همایش فصلی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان های سراسر کشور با محوریت طرح یاریگران زندگی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بخشی از جوانان در محیط های دانشگاهی درگیر مصرف مواد مخدر می شوند، تلاش وزارت علوم این است که در حوزه کلان به لحاظ مباحث تحقیقاتی، مشاوره ای و کنترل در محیط های دانشگاهی کمک کند.

وی افزود: از سال های گذشته گروه های سلامت مشاوره در دانشگاه ها تشکیل و به تدریج تقویت شده است، این گروه ها در بدو امر به این موضوع رسیدگی می کنند و برای کمک به پیشگیری دوره های آموزشی برگزار می کنند و از دانشجویان نیز در دوره های همیار سلامت استفاده شده است.

به گفته وزیر علوم، کانون های دانشجویی در دانشگاه ها شکل گرفته که بیش از ۱۷ هزار دانشجو به عنوان همیار مشاوره سلامت دانشجویی در زمینه اطلاع رسانی، آموزش، پایش و بهره گیری از ظرفیت استادان فعالیت می کنند.

غلامی خاطرنشان کرد: امید است وزارت علوم با همکاری ستادهای مبارزه با مواد مخدر ظرفیت اجرایی و تجربیات علمی و زمینه های تحقیقاتی را گسترش دهد.

وی در ادامه درباره آمار دانشجویان مصرف کننده مواد مخدر اظهار کرد: آماری که وزارت علوم بدست آورده ۲ تا ۳ درصد دانشجویان است، اما براساس آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر چهار درصد دانشجویان درگیر مصرف مواد مخدر هستند.

 غلامی خاطرنشان کرد: مصرف مواد مخدر علل و عوامل متفاوتی دارد. بی شک دانشگاه ها به این موضوع حساسیت نشان می دهند و از  دانشجویان به عنوان امانت های ارزشمند مواظبت می کنند.