تهران – ایرنا – هزاران دوچرخه‌سوار در حمایت از فعالیت‌های زیست‌محیطی و در مخالفت با عملکرد صنعت خودروسازی آلمان، در شهر فرانکفورت اعتراض کردند.

به گزارش  خبرگزاری فرانسه ، ‌ بین ۱۵ هزار تا ۲۵ هزار نفر روز شنبه با شرکت در این تجمع، خواستار اعمال تغییراتی در صنعت خودروسازی آلمان شدند.

فعالان زیست محیطی، صنعت خودروسازی آلمان را تحت فشار قرار داده اند تا به استفاده از سوخت سازگار با محیط زیست و ترک کردن موتورهای درون سوز رو آورند.  

اعتراض روز شنبه و تجمع دیگری که برای امروز (یکشنبه) برنامه ریزی شده است، در پی اعتراض ها هفته گذشته در مرکز نمایشگاهی فرانکفورت انجام شد.

خودروهایی که در آلمان با سوخت دیزل کار می کنند، در پی رسوایی شرکت فولکس واگن در سال ۲۰۱۵، از محبوبیت اندکی برخوردار شده اند. شرکت فولکس واگن در آن سال اذعان کرد که در آزمایش میزان آلایندگی خودروهای این شرکت تقلب شده است.9109

این اعتراض ها نشان می دهد که صنعت خودروسازی آلمان دیگر از موقعیت غیردست یافتنی خود در گذشته به عنوان سکاندار بزرگترین اقتصاد اروپا، برخوردار نیست.

براساس این گزارش، فعالیت جنبش هایی چون «شورش علیه انقراض» که با شیوه های غیرخشونت بار به تغییرات جوی اعتراض می کنند، در سراسر اروپا رایج شده است.

در آلمان نیز گروه مشابهی تحت عنوان Ende Gelaende موفق شد چندی پیش یک معدن بزرگ ذغال سنگ قهوه ای را در این کشور اشغال و فعالیت آن را به طور موقت، متوقف کند.

دولت «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان برای مقابله با تغییرات زیست محیطی با فشار بالایی روبه روست.

‌برلین از ماه ها قبل اعلام کرده بود که روز جمعه از بسته ای از اقداماتی رونمایی می کند که تضمین گر کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در این کشور تا سال ۲۰۳۰ میلادی به میزان ۵۵ درصد در مقایسه با سال ۱۹۹۰ است.

این بسته، آزمونی برای اعتبار ائتلاف راست میانه مرکل، سوسیال دموکرات های چپ میانه و همچنین شخص صدراعظم است.

سوسیال دموکرات های آلمان خواستار افزایش مالیات برای منابع انرژی همچون بنزین هستند، ‌اما محافظه کاران سیستم تجارت انتشار آلاینده را ترجیح می دهند که شرکت های انرژی در اجرای آن سهیم باشند.

پیشنهادهای دیگر شامل کاهش مالیات بر ارزش افزوده بر بلیت های قطار و افزایش مالیات بر پروازهای داخلی است. 

در همین حال، دانشمندان بر این باورند که گرمایش کنترل نشده زمین می تواند زندگی بشر را با خطراتی همچون خشکسالی، قحطی و مرگ و میر ناشی از گرما مواجه کند.
سازمان ملل تدابیری در جهت جلوگیری از پدیده گرمایش زمین اندیشیده و از کشورهای دنیا درخواست همکاری کرده است.