جمال رحیمیان روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه ایرنا اظهار کرد: براساس شیوهنامه نهمین دوره آیین با توجه به وقوع حادثه بزرگ سیل در نوروز سال ۱۳۹۸ اعضای شورای سیاستگذاری سهمیه ویژهای را برای دانشجویان فعال در امدادرسانی سیل در نظر گرفتند.
وی ادامه داد: همچنین این اعضا در نظر دارند در دوره بعد(دهمین دوره) دانشجویان خارجی را پس از احراز شرایط، مشمول دریافت تندیس ملی فداکاری کنند. این آئین با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی و استانداری خوزستان به صورت پایلوت(آزمایشی) در این استان برگزار میشود که از سال آینده این تعداد به ۱۰ استان افزایش مییابد.
رحیمیان افزود: در جلسه های دورهای اعضای شورای سیاستگذاری مقرر شد دانشجویان فعال در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نیز از مصادیق دانشجوی فداکار به شمار آیند.
وی با اشاره به بررسی تصمیم شورای سیاستگذاری مبنی بر دخالت آرای عمومی در انتخاب دانشجو یا گروه دانشجویی فداکار عنوان کرد: تصمیم دخالت آرای عمومی در انتخاب دانشجوی فداکار از پیشنهادات تازه به شمار می رود که در حال بررسی است.
رحیمیان در ادامه عنوان کرد: در آخرین جلسه اعضای شورای سیاستگذاری نهمین آئین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران مقرر شد همزمان با برگزاری این مراسم نمایشگاهی از عملکرد مجموعه دستگاههای دولتی و نهادهای مردمی در حادثه سیل اخیر در کشور برپا شود تا وحدت، همدلی و انسجام ملی در معرض دید عموم به نمایش گذاشته شود.
نهمین آئین اعطای تندیس ملی فداکاری دانشجویان ایران با مشارکت سازمان جهاد دانشگاهی تهران، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر، سازمان بهزیستی کشور، سازمان انتقال خون ایران، سازمان بسیج دانشجویی کشور، کمیته امداد امام خمینی(ره) آذرماه ۹۸ برگزار میشود.