اصغر مصاحب روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد افزایش نشان میدهد.
وی تعداد کل صنایع کوچک و متوسط کشور را بیش از ۸۰ هزار واحد اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۴۳ هزار واحد در ۸۱۳ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب و فعال مستقر و در حال فعالیت است.
او با بیان اینکه نزدیک ۵۰ درصد شرکتهای دانشبنیان کشور اکنون در حوزه صنعت فعال است، اضافه کرد: میزان ثروت آفرینی آنها بیش از ۸۵ درصد کل شرکتهای موجود کشور است که نشان از ضرورت توجه به این حوزه دارد.
معاون سازمان صنایع کوچک با تاکید بر اینکه توسعه اقتصادی بدون توجه به صنایع کوچک و متوسط ممکن نیست، اظهار کرد: این صنایع نسبت به حوزه فعالیتهای خود، موانع و مشکلات مختلفی دارند که وزارت صنعت، معدن و تجارت به طور جدی در تلاش برای رفع این موانع است.
مصاحب افزود: برای رونق این بخش در تلاش برای تامین مالی، انتقال فناوری برای توسعه صنعتی، تامین بازار و تقویت کارآفرینی در صنایع کوچک و متوسط هستیم.
معاون سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اعلام اینکه اکنون همسو با هفت برنامه اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال حرکت هستیم، گفت: باید اذعان کرد که این وزارتخانه نمیتواند به تنهایی باعث ایجاد رونق در حوزه اقتصادی و تولیدی شود و لازمه این موضوع هماهنگی و همدلی بین سه قوه است.
وی با بیان اینکه اصلاحیه جدید در مورد مالیات بر ارزش افزوده به مجلس شورای اسلامی ارایه شده است، افزود: امیدواریم برای رفع موانع تولید، مجلس شورای اسلامی همچون گذشته در کنار این وزارتخانه باشد.
مصاحب، با قدردانی از رویکرد جدید قوه قضاییه در رفع موانع تولید، گفت: بخشنامه اخیر قوه قضاییه در حوزه اقتصادی، مانع از تعطیلی واحدهای تولیدی، اشتغالزایی و حرکت چرخهای اقتصادی کشور خواهد شد.
معاون سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران امروز در سفر به آذربایجانغربی از تعدادی از واحدهای اقتصادی این استان بازدید کرد.
۳۲۱۴/۶۱۸۵/