«بهروز اکرمی» روز چهارشنبه در گفتگو با ایرنا افزود: پنج میلیون ریال بهعنوان بن خرید زوط گذشته به تمامی کارکنان هپکو اراک پرداخت شد و پیگیری برای پرداخت ۲ ماه معوقات حقوق و مزایای امسال و سالهای گذشته این واحد تولیدی نیز در حال انجام است.
وی اظهار داشت: تعیین تکلیف سهامداری، انتخاب مدیرعامل و اعضای هیاتمدیره جدید و پرداخت معوقات حقوق و مزایا سه خواسته کارکنان هپکو اراک است که این موضوعات توسط مدیریت ارشد استان مرکزی از مسئولان ملی و شخص رئیس جمهوری پیگیری شده و در این راستا مدیرعامل جدید این واحد صنعتی معرفی شده و بهزودی اعضای هیات مدیره آن نیز مشخص میشود.
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: مدیریت ارشد این استان مکاتبات متعددی با وزاری مربوطه و شخص رئیس جمهوری در خصوص وضعیت واحد صنعتی هپکو داشته که این پیگیر ها باعث شد تا رئیس جمهوری دستور حل مشکلات هپکو اراک را به وزاری کابینه ابلاغ کنند.
اکرمی بیان کرد: مسئولان استانی در چندین نشست شورای تامین و کارگروه رفع موانع تولیدی استانی با حضور مقامات ملی پیگیر مسایل و مشکلات هپکو اراک بودهاند و اتفاقات خوبی برای این واحد تولیدی درحال رقم خوردن است.
وی گفت: شرایط اقتصادی کشور بهدلیل اعمال تحریمهای ظالمانه دشمنان حساس است و بسیاری از صنایع در نقاط مختلف کشوراز فشارهای اقتصادی متاثر شدهاند که هپکو اراک یکی از آنها است و تمامی اراده مسئولان استانی و ملی بر این قرار گرفته که از مسایل هپکو گرهگشایی شده و رونق تولید به این واحد مادرتخصصی بازگردد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: جمعی از کارگران هپکو در اعلام مطالبات صنفی خود هفته جاری اقدام به بستن ریل راهآهن سراسری شمال به جنوب کردند که این عمل غیرقانونی و برابر مقررات جرم است و با وجود درخواست و حضور مقام ارشد استان در بین کارگران معترض این افراد بر اقدام غیرقانونی خود اصرار کردند که منجر به اتفاقات ناگواری شد.
اکرمی افزود: مسدود شدن مسیر رآهآهن در روز دوشنبه هفته جاری موجب توقف ۱۲ ساعته بیش از ۱۶ قطار باری و مسافربری در ایستگاههای منتهی به اراک شد که نارضایتی مسافران را به همراه داشت و نیروی انتظامی مجبور به بازگشایی ریل شد.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشینآلات راهسازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴شروع به فعالیت کرد.
این شرکت مادرتخصصی ۲۵ نوع ماشینآلات راه ازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان، سوئد تولید میشود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.
۳۰۱۷/۶۰۱۳/