تهران- ایرنا- رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: معاونان فرهنگی و دانشجویی نباید به جای تشکل های دانشجویی فعالیت کنند، بلکه باید تنظیم کننده روابط و پشتیبان آنها باشند.

محمد مهدی طهرانچی روز چهارشنبه در سومین نشست سراسری معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اظهار کرد: اگر نقصی در خدمات دانشجویی در سطح دانشگاه وجود دارد، معاون فرهنگی و دانشجویی باید به دنبال اجرا و ارائه خدمات دانشجوی عالی باشد.
طهرانچی در این نشست که در کتابخانه حبیبی واحد علوم و تحقیقات برگزار می شود، افزود: توجه به کرامت انسانی دانشجو از سوی معاونان فرهنگی و دانشجویی در دستور کار قرار گیرد. 
به گفته رییس دانشگاه آزاد، معاونان فرهنگی دانشگاه باید پشتیبان، ناظر و نقش آفرین موثر در ایجاد محیط فرهنگی تربیتی باشند.
طهرانچی با اشاره به اینکه تربیت امری نیست که به تاخیر بیفتد، یادآور شد: تربیت زمان دارد؛ چرا در این خصوص محدودیت وجود دارد. بنابراین باید نسبت به وقت شناسی حساس بود.

رابطه دانشجویان و دانشگاه به خریدار و فروشنده کالای گران قیمت تبدیل شده است

وی ادامه داد: اگر جوانان پس از ورود به دانشگاه دلسرد شوند، مسوولان باید بازخواست شوند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه رابطه دانشجویان و دانشگاه ها در حال تبدیل شدن به خریدار و فروشنده کالا و خدمات گران قیمت است، گفت: در دانشگاه ها باید آموزه های علمی و اخلاقی را به عنوان کالا و خدمات به دانشجویان ارائه شود.
طهرانچی افزود: نقش آموزش اخلاقی امروز تضعیف شده و جای خود را به این طرز تفکر داده که به دانشجویان و خانواده های آنها در ازای پولی که می پردازند هرچه می خواهند داده شود.
وی خاطر نشان کرد: اگر مردم بدانند مسوولان امانت دار خوبی هستند ، بیشتر به سوی دانشگاه ها گام بر می دارند. 
سومین نشست سراسری معاونان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور علی اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای این دانشگاه آغاز شد. این نشست با هدف بررسی برنامه‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برای سال تحصیلی جدید برگزار شد.

اولویت مهم دانشگاه آزاد شفافیت مالی است

سرپرست دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اولویت مهم و اساسی دفتر برنامه و بودجه، شفافیت و انضباط مالی است که باید عملیاتی و از هزینه های غیر ضروری و مازاد خودداری شود.

حسین جوادی در سومین نشست سراسری معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اظهار کرد: اسناد بالادستی، چشم انداز و سندهای راهبردی از اصول مهم در دانشگاه آزاد است که همکاران باید نسبت به این سندها اشراف داشته باشند.

وی با بیان اینکه اگر نسبت به نقاط ضعف و تهدیدها آگاهی نداشته باشیم، قطعاً دچار مشکل خواهیم شد، اظهار داشت: برنامه ریزی و بررسی و تجدید نظر در اولویت‌بندی برنامه ها و اقدامات، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است که باید توجه ویژه به آن داشته باشیم.

جوادی افزود: ظرفیت های بسیاری در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، راه بهره‌مندی از این ظرفیت ها، مخاطب شناسی، برنامه‌ریزی و توجه به اولویت‌بندی سازمانی است.

به گفته وی، توانمندی‌های بالایی در حوزه های دانشجویی، اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که در دیگر دانشگاه‌ها کمتر مشاهده می شود. از این رو باید از این فرصت نهایت استفاده را برد و نگاه‌ها را به ظرفیت های درون سازمانی معطوف کرد.

سرپرست دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: بسیاری از پیشرفت ها در زمان تحریم های کشور به وجود آمده؛ چرا که در این شرایط به ظرفیت ها، امکانات و توانمندی های داخلی بیشتر از قبل توجه شده است.

جوادی افزود: کار فرهنگی  حساس و خطیر است، ائمه جماعات، اساتید، کارکنان، دانشجویان، فعالان فرهنگی جزو ظرفیت های بالقوه معاونت فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه هستند که باید از توانمندی آنان در زمینه های مختلف استفاده شود.

سرپرست دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد با بیان اینکه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد  باید بر روی مباحثی همچون کاهش مصرف‌گرایی و... ورود کند، افزود: برنامه های این حوزه باید به سمت اثربخشی بیشتر پیش برود و از فعالیت‌های سوری و مقطعی پرهیز شود.

جوادی با اشاره به تأسیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد گفت: نهاد ظرفیت بسیار زیادی دارد که در بعد محتوا و اجرای برنامه‌ها می تواند کمک شایانی به معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد باشد.