تهران- ایرنا- ملی‌پوش دسته ۵۵ کیلوگرم ایران در حرکت ۲ ضرب با مهار وزنه ۲۴۹ کیلوگرمی توانست مدال نقره این دوره از رقابت‌ها را از آن خود کند.

«حافظ قشقایی» در حرکت یک ضرب ابتدا وزنه ۱۱۱ کیلوگرمی را مهار کند اما در ادامه در مهار وزنه ۱۱۶ کیلوگرمی موفق نبود. مربیان قشقایی در حرکت سوم یک‌ضرب همان وزنه ۱۱۶ را در نظر گرفته بودند که او در سومین حرکت نیز نتوانست آن را مهار کند. با این رکورد قشقایی در بین ۹ وزنه بردار حاضر در گروه A  دسته ۵۵ کیلوگرم در جایگاه آخر قرار گرفت.

قشقایی در حالی نتوانست وزنه ۱۱۶ کیلوگرمی را مهار کند که در اردوی رکورد گیری در شهرستان نور توانسته بود وزنه ۱۲۰ کیلوگرمی را مهار کند.

در حرکت یک‌ضرب این دسته «اوم یونگ چول» با مهار ۱۲۷ کیلوگرم در جایگاه نخست قرار گرفت وزنه بردار ویتنامی با مهار ۱۲۰ کیلوگرم در جایگاه دو ایستاد و وزنه بردار قزاقستان سوم شد.

اما شرایط در ۲ ضرب برای این ملی‌پوش متفاوت بود. وی در حرکت نخست ۲ ضرب پشت وزنه ۱۴۰ کیلوگرمی قرار گرفت که در مهار آن مشکلی نداشت. قشقایی در حرکت دوم وزنه ۱۴۹ کیلوگرمی را مهار کرد و به مدال نقره ۲ ضرب این دوره از رقابت‌ها رسید.

مدال نقره سبک وزن جهان، بعد از گذشت بیش از ۴۰ سال برای وزنه‌برداری ایران به دست آمد.

«محمد نصیری» سال ۱۹۷۶ در رقابت های جهانی مونترال کانادا صاحب نشان برنز جهان شده بود و بعد از او تا به امروز هیچ یک از سبک وزن های ایرانی مدالی در جهان کسب نکرده بودند.

قشقایی در مجموع نیز عنوانی بهتر از هفتمی دست پیدا نکرد.نفرات برتر دسته ۵۵ کیلوگرم:

۱-اوم یون چول از کره شمالی با رکورد ۱۲۸ یک ضرب، ۱۶۶ دوضرب  و مجموع ۲۹۴ کیلوگرم( سه مدال طلا)

۲- ایگور سان از قزاقستان با رکورد ۱۲۰ یک ضرب، ۱۴۶ دوضرب  و مجموع ۲۶۶ کیلوگرم( نقره مجموع  و برنز یک ضرب)

۳-عبدالرحیم السالم از عربستان با رکورد ۱۱۸ یک ضرب، ۱۴۷ دوضرب  و مجموع ۲۶۵ کیلوگرم( ۲برنز دوضرب و مجموع)

۴-توان نگویین از ویتنام با رکورد ۱۲۰ یک ضرب، ۱۴۳ دوضرب  و مجموع ۲۶۳ کیلوگرم( نقره یک ضرب)

.

.

۷-حافظ قشقایی از ایران با رکورد ۱۱۱ یک ضرب، ۱۴۹ دوضرب  و مجموع ۲۶۰ کیلوگرم( نقره دوضرب)

اوم یون چول وزنه بردار کره شمالی با مهار وزنه ۱۶۶ کیلوگرم رکورد دوضرب جهان را که در اختیار خودش بود، چهار کیلوگرم ارتقا داد. وی در مجموع وزنه ۲۹۴ را مهار کرد.