همدان_ ایرنا_ معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر گفت: ۶ ماه است که اداره ورزش و جوانان این شهرستان بدون مدیر اداره می شود و بلاتکلیف است و هر چه سریعتر این وضعیت باید تعیین تکلیف شود.

قدرت الله ولدی روز پنجشنبه در شورای اداری شهرستان ملایر که در بخش سامن برگزار شد افزود: در اسرع وقت مدیرکل ورزش و جوانان همدان باید فردی لایق و شایسته را با هماهنگی ما برای اداره ورزش و جوانان ملایر معرفی کند.

وی تاکید کرد: وضعیت ورزش و جوانان ملایر با وجود تمامی قهرمانان و ورزشکاران ارزنده ای که دارد و اعتبارات خوبی که برای این حوزه گذاشته ایم، مساعد نیست و سزاوار نیست که ۶ ماه این حوزه بدون مدیر باشد.

فرماندار ویژه ملایر بیان کرد: شرط من این است هر فردی که برای این حوزه انتخاب می شود، باید ساکن این شهر باشد، چراکه پروازی بودن مدیران معنا و مفهومی برای ما ندارد.

ولدی همچنین از روند اجرایی ورزشگاه پنج هزار نفری ملایر انتقاد کرد و گفت: با وجود اینکه ۲۵ میلیارد ریال اعتبار برای این طرح آماده جذب است، تاکنون یک ریال هم جذب و هزینه نشده است.

وی در عین حال مناسب نبودن برخی محورهای مواصلاتی ملایر را شایسته دومین شهر استان ندانست و ادامه داد: محورهای سامن به بروجرد و ملایر به توره همچنان مردم را اذیت می کند و محور ملایر به آورزمان و نهاوند قتلگاه است و هنوز سرعت لازم را در چهارخطه شدن این محور نمی بینیم.

معاون استاندار همدان اظهار داشت: شبکه برق ملایر سال هاست که فرسوده و ناپایدار است و همچنان ۱۷ فیدر آن ایراد دارد که با پیگیری های انجام شده امروز ملایر در حوزه برق به سمت خوبی در حال حرکت است و تاکنون ۸۰ میلیارد ریال در این حوزه هزینه شده است.

ولدی عقب ماندن ملایر در ایجاد مجتمع های آبرسانی را نیز مشکل دیگر این شهرستان عنوان و بیان کرد: با پیگیری نمایندگان ملایر مجوز احداث پنج مجتمع آبرسانی اخذ شد که عملیات اجرایی یک مجتمع آغاز شده و مطالعات چهار مجتمع دیگر نیز در دست انجام است.

وی اضافه کرد: ۸۰ میلیارد ریال از سهم نمایندگان ملایر برای روستاها اختصاص پیدا کرد که دولت نیز پنج تا ۶ برابر این رقم را به روستاها اختصاص داده است.

فرماندار ویژه ملایر با ارائه پیشنهاد اجرای ۲۰۰ طرح در ۲۰۰ روستا در حوزه چهار دستگاه اجرایی اقتصادی با اولویت سه دستگاه حمایتی گفت: با اجرای این طرح می خواهیم به معیشت و اشتغال مردم روستاها توجه ویژه ای داشته باشیم.

ولدی کاشت سالانه ۱۵۰ تا ۳۰۰ هکتار جنگل کاری مصنوعی در نقاط تعیین شده ملایر با اولویت کاشت گونه های قابل استفاده در مواد اولیه صنعت مبل و منبت و تکمیل طرح های اقتصاد مقاومتی را از دیگر برنامه هاب مهم برشمرد و ادامه داد: در اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی تا حدودی عقب هستیم که در ۶ ماهه دوم سال باید جبران شود.

وی همچنین خواستار توجه جدی دستگاه های متولی برای تکمیل طرح هایی همچون خط انتقال آب شرب ملایر از سد کلان، فاضلاب شهر ملایر، راه آهن همدان به ملایر، تکمیل چهار خطه های در دست اقدام و طرح های دانشگاه ملایر شد و افزود: برای تکمیل طرح تصفیه خانه ملایر ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات از بانک توسعه تعاون اخذ کردیم.

ولدی بر لزوم اصلاح و تکمیل خسارت های وارد شده بر اثر سیلاب بهار امسال تاکید و بیان کرد: دستگاه های اجرایی ضمن توجه به پدافند غیر عامل باید امکانات امدادی خود را آزمایش کنند تا در مواقع بحران با مشکل مواجه نشویم.

وی خواستار تغییر نوع نگرش بانک مسکن در پرداخت خسارت ها به واحدهای خسارت دیده از سیلاب و همکاری لازم برای استفاده مردم از این تسهیلات شد.

به دلیل محرومیت ها و مشکلاتی که در سطح روستاهای ملایر وجود دارد، با تصمیم فرماندار ویژه ملایر مقرر شده است که شورای اداری این شهرستان تا ۲ ماه آینده در بخش ها با محوریت بررسی مسائل، مشکلات و مطالبات روستاها برگزار شود که در این راستا نشست شورای اداری شهرستان روز پنجشنبه در بخش سامن برگزار شد.

۷۵۲۸/۲۰۹۰