قم-ایرنا- نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با نامطلوب دانستن نحوه اجرای طرح‌های راه‌سازی استان گفت: تاخیر در اجرای این طرح‌ها از معضلات اصلی قم در رفع نقاط حادثه‌خیز و تکمیل و تعریض مسیرهای دسترسی است.

احمد امیرآبادی فراهانی روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه قم در سالن جلسات استانداری افزود: برخی از طرح‌های مربوط به راه‌سازی استان باگذشت ۹ سال همچنان راکد بوده و به مرحله بهره‌برداری نرسیده است.

وی تصریح کرد: پل قلعه سنگی، تاج خاتون و تقاطع ونارچ ازجمله طرح‌های راه استان بوده که به‌رغم اینکه نیاز چندانی به اعتبارات نقدی ندارد اما همچنان بلاتکلیف است.

وی اضافه کرد: درصورتی‌که این طرح‌ها در اختیار بخش خصوصی یا نهادهای دولتی دیگری بود در بازه زمانی کوتاه‌تری به سرانجام می‌رسید.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: برای کاهش بخشی از مشکلات بافت‌های فرسوده تصمیمات مقدماتی در رابطه با جمع‌آوری دکل‌های برق از این بافت‌ها انجام‌گرفته است.

وی بیان کرد: برای احیای بافت‌های فرسوده قم، کمیته مردمی با حضور فعالان اجتماعی تشکیل‌شده که متشکل از جمعی از مهندسان، متخصصان و همچنین طلاب است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: باید از توان و ظرفیت کمیته مردمی احیای بافت‌های فرسوده برای بهسازی و بازآفرینی بافت‌های ناکارآمد شهری استفاده شود.

در استان قم، یک هزار و ۴۳۵ هکتار فرسوده و ۳۱۵ هکتار بافت تاریخی وجود دارد؛ از مجموع ۱۲ هزار و ۹۳۲ هکتار از اراضی کل شهر، ۳۰ درصد آن معادل چهار هزار و ۱۳۳ هکتار که ۷۱۵ هزار جمعیت دارد، نیازمند بازآفرینی شهری است.

امیرآبادی با اشاره به عملکرد مشاغل خانگی کارگروه‌های مشورتی نیز گفت: ۴۰۰ نوع مشاغل خانگی متنوع در حوزه‌های مختلف در این کارگروه‌ها شناسایی‌شده است.

۷۴۰۳ / ۱۱۷۵