سنندج - ایرنا - امام جمعه موقت سنندج با بیان اینکه دانش و آگاهی بزرگترین سرمایه کشور است، گفت: جوانان از کسب علم غافل نباشند، چرا که از این طریق زمینه پیشرفت جامعه را فراهم کرده و به رفع مسائل و مشکلات جامعه کمک می‌کنند.

ماموستا فایق رستمی در خطبه های نماز جمعه این هفته سنندج ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید اظهار داشت: دین اسلام ارزش والایی برای علم و دانش قائل شده و خداوند بارها در قرآن بر اهمیت توجه به این موضوع تاکید کرده است.

وی با بیان اینکه خداوند خود عهده دار آموزش به پیامبران و انسان ها شد، افزود: اکنون همه از جمله دانش آموزان و دانشجویان باید از فرصت استفاده کرده و برای کسب آگاهی در تمام زمینه‌ها و رشته‌های علمی گام بردارند.

امام جمعه موقت سنندج علما و معلمان را چراغ روشنایی برای جامعه توصیف کرد و یادآور شد: یک عالم می تواند جامعه و حتی کشوری را اصلاح و زمینه ارتقا آن را فراهم کند، بنابراین قدر علما و دانشمندان را باید دانست و از علم آنان برای توسعه هر چه بیشتر کشور بهره برد.

ماموستا رستمی داشتن هزاران دانشمند و متخصص در بخش های مختلف علمی را ناشی از توانمندی جوانان ایرانی عنوان کرد و گفت: جوانان باید برای جامعه مفید باشند و در راستای پیشرفت، آبادانی و رفع مشکلات موجود تمام همت خود را بکار گیرند.

وی بر لزوم عمل به علم و تلاش برای عملی کردن یادگیری‌ها تاکید کرد و اظهار داشت: شایسته یک جوان مسلمان نیست که از الگوهای غربی تبعیت کند و نسبت به رعایت شئونات اسلامی و فرهنگ غنی ایرانی بی‌توجه باشد.

امام جمعه موقت سنندج با بیان اینکه علم تنها مربوط به مسائل دینی نیست، اضافه کرد: هر علمی که دفع جهل باشد مورد تاکید اسلام است، ضمن اینکه جامعه ای که دور از علم معنویت باشد، به سمت ضعف و زوال پیش می‌رود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز پیش از خطبه ها به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تاسیس اورژانس کشور اظهار داشت: در طول سال ۴۲ هزار ماموریت توسط اورژانش کردستان انجام می شود که امسال و در پنج ماهه منتهی به شهریور، ۲۰ هزار و ۵۰۰ مورد ماموریت انجام شد.

وحید یوسفی نژاد با بیان اینکه در طول ۶ سال گذشته تحول بسیار خوبی در حوزه بهداشت و درمان روی داده است، افزود: با توجه به کوهستانی بودن کردستان و براساس نیاز، از سال ۹۶ به بعد صاحب بالگرد امداد شدیم و این بالگرد تاکنون ۱۹۲ ماموریت انجام داده است.

وی از برنامه ریزی برای اضافه کردن بالگرد امداد دیگر در استان خبر داد و یادآور شد: در حال حاضر ۶۲ پایگاه جاده ای اورژانس، ۴۱۰ نفر پرسنل و ۱۰۲ دستگاه آمبولانس در سطح استان به مردم خدمات می دهند، ضمن اینکه قرار است تا پایان امسال هشت دستگاه دیگر اضافه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه سالانه ۳۰۰ هزار تماس با اورژانس استان ثبت می شود، اظهار داشت: از این تعداد ۳۰ هزار مورد آن مزاحم هستند که امیدواریم این مزاحمت ها کاهش یابد، چرا که ممکن است در حین این تماس ها، جان چندین نفر به خطر بیفتد.

یوسفی نژاد در ادامه از وقوع ۲۷ مورد مرگ مغزی در سال گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد مرگ مغزی، خانواده پنج مورد با اهدا عضو موافقت کردند، ضمن اینکه از حدود ۱۰ مورد مرگ مغزی در سال جاری با ۲ مورد اهدا عضو موافقت شد که امیدواریم این فرهنگ در جامعه نهادینه شود.

رئیس آموزش و پرورش ناحیه ۲ شهرستان سنندج نیز دیگر سخنران پیش از خطبه ها به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ اظهار داشت: مهر امسال ۸۰ هزار دانش آموز در ۵۰۰ مدرسه با ۶ هزار معلم در شهرستان سنندج سال تحصیلی را آغاز خواهند کرد.

محمدسعید کنعانی افزود: امسال ۲۵ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات مدارس این شهرستان تخصیص شد که به تدریج توزیع می شود، ضمن اینکه ۵ میلیارد ریال آن از محل اعتبارات خود آموزش و پرورش بود.

وی با اشاره به اینکه ۴۰ میلیارد ریال برای مرمت و بازگشایی مدارس شهرستان سنندج هزینه شد، اضافه کرد: ۱۰ فضای آموزشی جدید آماده بهره برداری است که تا اخر مهر افتتاح می شود و از جمله مهمترین آن بزرگترین مدرسه خیرساز کردستان در محله شیخان سنندج است.
۷۳۵۵ / ۳۰۳۴