محمدهادی امین ناجی در مراسم اختتامیه نهمین مسابقه ملی نانو که با حضور مسوولان دانشگاهها و نفرات برگزیده در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، اظهار کرد: مهمترین ماموریت تعریف شده برای دانشگاهها ایجاد روحیه و نشاط در بین دانشجویان است و برگزاری مسابقات، المپیادها، جشنواره ها و رقابتهای علمی می تواند این امر را محقق کند.
به گزارش روز شنبه دانشگاه پیام نور،امین ناجی با بیان اینکه شواهد نشان میدهد، برگزاری رقابتها و جشنوارهها دانشجویان را جذب کرده، ادامه داد: دانشجویان باید علم را برای ارتقاء سطح زندگی و رفاه اجتماعی مردم بخواهند و اگر جوانان کشور به دنبال رویدادهای علمی هستند باید به نحوی باشد که آثار آن در زندگی روزمره مردم و جامعه علمی کشور قابل مشاهده باشد.
وی افزود: از سوی دیگر دانشگاه باید فارغ از هر مسئله دیگری به این موضوع توجه کند که جذب دانشجو به علم و فناوری میتواند کشور را یک گام به جلوتر ببرد و از طرف دیگر دانشگاهها نباید خود را از جامعه جدا ببینند. در واقع جامعه باید احساس کند که فضای علمی کشور تاثیرگذار است؛ به نحوی که اگر روزی یک دانشگاه برای چند روز تعطیل شد، این تعطیلی به چشم بیاید و نمود داشته باشد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور تصریح کرد: حدود ۴ هزار نفر در نهمین دوره مسابقه ملی فناوری نانو شرکت کردند که نسبت به دوره قبل رشد چشمگیری داشته باشد. دانشگاه پیام نور به عنوان یکی از حامیان توسعه فناوری نانو در این بخش از هیچ تلاشی فروگذار نبوده است.
وی با بیان اینکه مطالبه گری دانشجو در حوزههای علمی تا آنجایی اهمیت دارد که پیشرفت علم و فناوری ایجاد شود، گفت: دانشگاه پیام نور سه دوره است که در رویداد فناوری نانو فعال است و در کنار آن توانسته ۹۰ انجمن فناوری فعال نانو ایجاد کند. البته امیدواریم که از مرز ۱۰۰ انجمن عبور کرده و تعداد آنها را افزایش دهیم.