تهران-ایرنا- دبیر هیات دولت گفت: دفتر هیات دولت یک اتاق فکر مهم و حرفه ای است که باید مورد توجه باشد چرا که همه تحقیقات و کارشناسی‌ها در این بخش تجمیع می‌شود.

«حسین سیمایی صراف» عصر شنبه در آیین تکریم و دبیر هیات دولت که در ریاست جمهوری برگزار شد، ضمن تشکر از زحمات حاجی میرزایی افزود: از حسن اعتماد رئیس جمهوری و محبت‌های معاون اول رئیس جمهور سپاسگزارم و امیدوارم که در پایان مسئولیت با کارنامه قابل قبولی مرخص شوم.

دبیر جدید هیات دولت با اشاره به اهمیت جایگاه دفتر دولت و اینکه این دفتر آخرین مرحله تصمیم سازی است، افزود: دفتر هیئت دولت یک مرحله اداری نیست و یک مرحله کاملا کارشناسی و فشرده است که همه تحقیقات و کارشناسی‌ها در این بخش تجمیع می شود. این حوزه یک بخش کاملا حرفه ای و اتاق فکر مهمی است که باید مورد توجه باشد.

سیمایی صراف خطاب به کارکنان دفتر هیات دولت گفت: به همه بگویم که من نه با اتوبوس آمدم و نه با تاکسی. بنابراین هیچ کسی را ندارم و می‌خواهم با همان قدرت و صلابت و دوستی که با حاجی میرازیی کار می کردید، به کار خود ادامه دهید.

وی با بیان این که حاجی میرزایی ۶ سال سابقه درخشان دارد،  گفت:کارهای خوبی در این بخش آغاز شده و شبکه اطلاع رسانی هم به بلوغ رسیده است و یکی از بخش های قوی دفتر دولت است که منجر به شفافیت می شود و مایه افتخار است که همه می توانند تمام تصمیمات دولت و پیشنهادها را از ابتدا ببینند و ما این برنامه‌ها را ادامه می دهیم.

دبیر جدید هیات دولت افزود: باید از نخبگان بخواهیم مطلع شوند که چنین گزینه‌ای وجود دارد. چرا که یکی از گلایه های نخبگان این است که چرا ما در تصمیم سازی مشارکت نداریم، این تصمیمات از مرحله پیشنهاد تا فرایند تصویب در این شبکه وجود دارد و رانت اطلاعاتی از این طریق حذف شده است. به طوری که مردم و شهروندان می‌توانند بفهمند که در ۶ ماه دیگر در حوزه اقتصاد و فرهنگ چه اتفاقی رخ خواهد داد.

سیمایی صراف ادامه داد: این کار خوب حاج میرازیی را باید خوب تبلیغ کنم و اطلاع رسانی کنیم.

وی با اشاره به تعیین اولویت ها در دفتر هیات دولت است گفت: متوسط ماندگاری پیشنهادها ۴ تا ۶ ماه است. بنابراین باید برای پیشنهادها را اولویت بندی کنیم تا زمان کمتری ببرد. برای مثال اگر  موردی ماهیت بودجه ای دارد، نباید ۶ ماه طول بکشد.

دبیر جدید هیات دولت با تاکید بر لزوم نگاه فرابخشی در برنامه‌ریزی ها گفت: دستگاه ها، یا مقامات استانی و محلی باید نگاه وسواس آمیز و فرابخشی را اعمال کنند حداقل باید به مدیران ارشد دولت اطلاع دهیم این موضوع ولو کاملا به مصلحت یک استان است در نظم کلان اجتماعی، فرهنگی و علمی کشور چه تاثیری می‌گذارد. این موضوع را باید دوستان ما در کمیسیون‌ها مورد توجه قرار دهند.
سیمایی صراف به استفاده از ظرفیت‌های مهم داخل و خارج دفتر اشاره کرد و گفت: سابقه مصوبات در چهار دهه انقلاب پیشینه ای است که  باید منتشر شود و می تواند جزو پروژه های تحقیقاتی در کشور باشد.

وی افزود: دفتر و بعضی از دوستان خود بخشی از تاریخ یک مصوبه هستند و تمام فراز و نشیب‌ها را در ذهن و خاطر خود دارند. بنابراین دفتر خیلی ظرفیت بزرگی است. دستگاه ها ظرفیت های مهمی هستند که باید به آنها توجه شود.

دبیر هیات دولت گفت: دانشگاهی‌ها متوجه شدند که رئیس‌جمهوری و معاون اول  به قابلیت‌های آنها توجه می‌کنند. دانشگاه برای همه مسائل جواب دارد اما از این ظرفیت غفلت شده است اما نشست‌هایی که آقای جهانگیری با رؤسای دانشگاه‌ها می‌گذارند، موجب دلگرمی دانشگاه‌ها شده است.
همچنین در این نشست محسن حاجی میرزایی دبیر سابق هیات دولت نیز گزارشی از عملکرد دفتر هیات دولت در شش سال اخیر ارائه کرد و گفت: در ابتدای کار بی‌انضباطی و رویه های نادرستی در دفتر هیات دولت وجود داشت که به پشتوانه تلاش‌های صورت گرفته و همراهی همکاران این مجموعه، این مشکلات برطرف شد.
دبیر سابق هیات دولت تاکید کرد: یکی از اولویت هایی که این دولت پیگیر بود شفافیت بود که ما شفافیت را در عمل انجام دادیم. 
وی افزود: امروز فرایند همه پیشنهادهایی که در دولت تصویب و ابلاغ می شود به وضوح قابل ردیابی و سوابق آن قابل بررسی است و هیچ مصوبه ای ابلاغ نمی شود مگر آنکه تمام جزئیات و سوابق آن قابل بررسی است.