شیراز-ایرنا-معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی گفت: از عملکرد دشمنان ایران مشخص است که خوب می‌دانند آمادگی نیروهای مسلح کشور ما در چه سطحی است که دست از پا خطا نمی‌کنند.

امیر دریادار حبیب الله سیاری عصر یکشنبه ۳۱ شهریور ۹۸ در دیدار با آیت الله لطف الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز افزود: دشمن می‌داند که توان نظامی ایران چقدر است وگرنه مانند دخالت‌هایی که در کشورهای همسایه شرقی و غربی دارد در کشور ما نیز داشت.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از مقام والای شهدا گفت: نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با هرگونه تهدید و تهاجمی آمادگی کاملی دارند.

وی ادامه داد: وضعیت نیروهای نظامی ایران به لحاظ تجهیزات به هیچ وجه قابل قیاس با اول انقلاب نیست و در این حوزه پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌ و همچنین نیروهای انسانی کارآمد و رزمندگان این حوزه در آمادگی کاملی به سر می‌برند.

ایجاد شبکه ریلی باعث رونق جنوب فارس می‌شود

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در این دیدار گفت: لازم است مسئولان و خصوصا نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی تلاشی برای اتصال راه آهن از سمت بندرعباس به استان فارس داشته باشند.

آیت الله لطف الله دژکام افزود: شهرستان های جنوبی استان فارس از جمله فسا،جهرم و لار از راه آهن محروم هستند و اگر این خط ریلی ایجاد شود جنوب این استان به رونق اقتصادی و توسعه پایدار خواهد رسید.

وی اضافه کرد: نمایندگان مردم فارس در ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی وعده هایی در این خصوص داده‌اند اما بیشتر جنبه تبلیغاتی برای انتخابات داشته است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس اظهار داشت: ایجاد ایستگاه‌های راه آهن نباید در نزدیکی شهرها باشد زیرا در دراز مدت جلو توسعه شهر را  خواهد گرفت و می‌توان ایستگاه را در فاصله ۳۰ تا ۴۰ کیلومتری شهرها ایجاد کرد.

وی ادامه داد: بعنوان مثال این امکان وجود دارد در فاصله ۳۰ کیلومتری جهرم و فسا تنها یک ایستگاه ایجاد کرد که هر دو شهرستان از ظرفیت آن بهره مند شوند و این خط ریلی در ادامه به سمت داراب و لار نیز امتداد یابد.

آیت الله دژکام با بیان اینکه فارس از گذشته مرکز فرماندهی جنوب کشور بوده،گفت: مسئولان این استان باید مراقبت کنند که جایگاه فارس در سطح کشور تنزل پیدا نکند و این خطه از رونق نیفتد.

۹۸۷۳ /۱۸۷۶