احمدعلی موهبتی یکشنبه شب در نشست کمیسیون برنامهریزی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان اظهار داشت: اقدامات خوبی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا تا کنون در این استان انجام شده هرچند که کافی نیست و نیاز به توجه بیشتری دارد.
وی ادامه داد: طرح کدینگ کارت سوخت اگرچه مورد نارضایتی برخی از افراد شده اما از اینکه مانند سابق بدون نظم و برنامهریزی سوخت ارائه میشد و زمینه برای سودجویان فراهم بود، شرایط فعلی بهتر است.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: در این استان بیشتر موضوع قاچاق سوخت مطرح است که در این راستا طرح کدینگ کارتهای سوخت نقش بسزایی در پیشگیری از قاچاق سوخت داشته است.
وی اظهار داشت: باید با برنامهریزی، کار کارشناسی و تکیه بر آمار و اطلاعات مستند، با قاچاق در زمینههای مختلف از جمله قاچاق سوخت مقابله کرد.
موهبتی تصریح کرد: مسئولان دستگاههای مختلف سیستان و بلوچستان برای پیشگیری از تخلفات احتمالی نیاز به نظارت و دقت بیشتر در حوزه فعالیت خود دارند.
وی بیان کرد: نظم بخشی در جامعه باعث کیفیت بخشی آن جامعه خواهد داشت که این امر بسیار مهم است.
استاندار سیستان و بلوچستان در حوزه لنچهای صیادی نیز گفت: لازم است سیستمهای کنترلی بر روی لنچها نصب و میزان مصرف سوختشان ارزیابی شود.
وی اظهار داشت: بخش عمدهای از سوخت مورد نیاز سیستان و بلوچستان از طریق حمل و نقل دریایی و کشتی به این استان وارد میشود که این امر از رفت و آمد ناوگان جادهای و تبعات منفی آن در جادهها میکاهد.
دبیر کمیسیون برنامهریزی و مبارزه با قاچاق سوخت سیستان و بلوچستان نیز گفت: یکی از اولویتهای ما در این استان مبارزه با قاچاق سوخت است و به همین منظور در ۶ ماهه نخست امسال، ۳۴ درصد رشد کشفیات نسبت به مدت مشابه پارسال داشتهایم و افزون بر ۱۸ باند سازمان یافته قاچاق شناسایی و منهدم شدهاند.
محمد محبی افزود: در اجرای طرح کدینگ کارت سوخت با جایگاهداران متخلف به شدت برخورد میشود و تاکنون چند مورد برخورد بدون اغماض صورت گرفته و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.
۹۹۱۴**۳۲۱۳