کرمان - ایرنا - معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی با اشاره به اینکه توسعه پایدار فرهنگ محور و فرهنگ پایه است، گفت: تمامی صاحب نظران اعتقاد دارند که برای رسیدن به توسعه پایدار در کشور، باید نیروی انسانی خلاق و ماهر و آموزش و پرورش اثربخش و پویا داشته باشیم.

به گزارش ایرنا، مجتبی زینی وند روز دوشنبه در آئین بازگشایی مدارس و نواختن زنگ مهر در استان کرمان در دبیرستان بی بی فاطمه مهدوی مادر شهید محمدحسین مهدوی افزود: امروزه داشتن جامعه ای توسعه یافته و با قدرت علمی، صنعتی و اقتصادی در کشور مستلزم تربیت و ساختن انسان های توانمند، متعهد، با مهارت و دارای توانمندی های فردی و اجتماعی در کلاس درس است.

وی با اشاره به این مطلب که داشتن نیروی انسانی ماهر و توانمند جز در کلاس درس و آن هم  با تلاش معلمان، دست یافتنی نیست تاکید کرد: اگر جامعه ای قرار است به توسعه پایدار دست یابد، حتما باید به مدرسه و آنچه در مدرسه آموزش داده می شود، توجه شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی آغاز سال تحصیلی  را گرامی داشت و ادامه داد: هفته دفاع مقدس بزرگداشت ارزش ها و هویت اسلامی ملتی است که با ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی جوانان به دست آمده است و فرصت مغتنمی است که پاسدار حرمت خون کسانی باشیم که برای استقلال، امنیت و دفاع از شرف و کیان کشور عزیزترین سرمایه خود را در طبق اخلاص گذاشتند.

وی تاکید کرد: دانش آموزان با درس خواندن، تعهد نسبت به وظیفه خود و تدین می توانند پاسدارارزش هایی باشند که شهدا برای ما به ارمغان گذاشته اند.

زینی وند گفت: خداوند در تمام آیات دو صفت بخشاینده و مهربان را برای خود بیان می کند و انسان هایی که در راه خدا برای کمک به بندگان خدا می بخشد، انفاق می کند و  برای دانش آموزان  مدرسه می سازد خود را متصف به صفات الهی کرده است و این صفات خداوند در این افراد متجلی است.

وی اظهارداشت: انفاق در راه اشاعه علم مبارزه با جهل و ناآگاهی و ریشه کن کردن بی سوادی از ارزش برجسته ای برخوردار است و از این راه است که افراد به مقام بَر(نیکی) می رسند.

به گفته زینی وند مدرسه سازی رخداد پسندیده و عمل زیبایی است که موجب جاودانگی خیران می شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان نیز در این مراسم  با اشاره به اینکه تاریخ نظام جمهوری اسلامی ایران سرشار از شجاعت ها، رشادت ها و ایثار است، گفت: آغاز سال تحصیلی همزمان با هفته دفاع مقدس، رفتن به سوی جریان جدید و ارزشمند تعلیم و تربیت است که این موارد گمشده انسان در طول عمر و زندگی او است.

حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی تاکید کرد: آدمی باید بداند و از دانسته های خود استفاده کند و انسان هر چه دانا تر می شود، دارای تربیت والاتری خواهد بود.

وی با تاکید بر این مطلب که تلاش خانواده مهدوی در احداث مدارس، حرکتی بزرگ، انسانی و اسلامی است، گفت: این خانواده عزیزترین فرد خانواده خود را به جبهه فرستادند و شهیدان بودند که با ایثار و از خودگذشتگی، سند دفاع از این کشور را با خون خود امضاء کردند.

به گزارش ایرنا، دبیرستان بی بی فاطمه مهدوی مادر شهید محمدحسین مهدوی با ۱۸ کلاس احداث شده و برای ساخت آن بالغ بر ۴ میلیارد تومان هزینه شده است.

۷۴۴۰/ ۵۰۵۴