کیش -ایرنا- زنگ آشنای مهر و مقاومت در جزیره کیش نواخته شد و ۱۰ هزار دانش آموز با حضور در کلاسهای درس، سال تحصیلی جدید را در این جزیره آغاز کردند.

به گزارش ایرنا، آیین آغاز سال تحصیل ۹۸- ۹۹ امروز دوشنبه با حضور، مدیرعامل و معاونان منطقه آزاد کیش،امام جمعه و امام جمعه اهل سنت این جزیره، فرماندهان نظامی و انتظامی،  دانش آموزان مدارس، معلمان و جمعی از اولیای دانش آموزان در مدرسه فاطمیه برگزار شد. 

  اهدای شاخه گل به دانش آموزان توسط مسئولان، هیاهوی دل آشنای اولین روز آغاز سال تحصیلی و نشستن مسئولان و همراهان حاضر در مراسم برروی نیمکت های کلاسهای درس از جلوه ها و شاخصه های این آیین بود. 

    نشستن روی نیمکت های مدرسه گرچه دقایقی کوتاه بود، اما احساسی آشنا داشت و دنیایی از خاطرات کودکی را برای همه زنده کرد. خاطراتی که هرگز تکرار نمی شود و از یاد نخواهد رفت.

  همکلاسی ها، معلمان، حیات مدرسه، کلاسها و دیوارهای رنگ رو رفته، هنوز هم با گذشت دهها سال در نظرم مجسم شد و این احساسی مشترک و ژرف بود که از فضای کلاس درس و بانگ زنگ مهر، مدرسه فاطمیه برخاست و پایانبخش مراسم آغاز سال تحصیلی جدید بود.

 مراسمی که با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد، رئیس آموزش و پرورش کیش نخستین سخنران این آیین بود، او در گزارشی مهمترین رویکرد برنامه های خود برای ارتقای کمی و کیفی آموزش پرورش و مدارس کیش را مشارکت جویی و مشارکت پذیری،  همیاری همه نهادهای مستقر در جزیره عنوان کرد و از برنامه ریزی برای تبدیل آموزش و پرورش این جزیره به یکی از پنج آموزش و پرورش برتر کشور خبرداد. 

  سید جواد قوامی نژاد که اخیرا به عنوان رئیس آموزش پرورش کیش منصوب شده است؛ تحقق مراحلی از حیات طیبه در مدارس را از جمله برنامه های خود ذکر کرد و افزود:  مهارت آموزی، مشارکت جویی و کیفیت بخشی، سیاست اداره آموزش و پرورش کیش است و در این راستا  با هماهنگی  نهاد های ذیربط، طرح های مهارت پذیری کاردانش اجرایی می شود و این امر باعث ارتقا سطح علمی، فرهنگی و تربیتی دانش آموزان خواهد شد.

 آموزش و پرورش کیش چندسالی است که با مشکلات کمبود مربی ، محدودیت فضای آموزشی و پایین بودن سطح آموزش دست پنجه نرم می کند، همچنین هزینه های سنگین مسکن و گذران زندگی یکی از دغدغه های مسئولان منطقه آزاد کیش و معلمان و از موانع جذب مربیان مجرب در کیش عنوان شده است.

 رئیس آموزش و پرورش کیش در خصوص تامین نیروی انسانی مورد نیاز این بخش می گوید: تامین این نیاز از طریق انتقال از سایر شهرها، دعوت از معلمان حق تدریسی، نیروی های بازنشسته و از طریق خرید خدمات تامین می شود. 

 مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز در سخنانی از عزم این سازمان جهت استفاده از همه امکانات و ظرفیتها برای ارتقای کمی و کیفی حوزه آموزش و پرورش خبرداد و افزود: رسیدگی به آموزش و پرورش در دستور کار قرار دارد.

  غلامحسین مظفری آموزش و پرورش را منشا همه تحولات جامعه دانست و  افزود: تعلیم تربیت در جزیره با وجود ظرفیتهای کم نظیر علمی و دانشگاهی و مرکز نوآوری نباید به آموزش صرف محدود شود بلکه باید از همه این ظرفیتها برای تقویت حوزه تعلیم و تربیت به عنوان حوزه ای تحول آفرین استفاده شود.

وی با تاکید بر ضرورت تعامل دانشگاه های نسل سه و چهار، تلاش برای ایجاد تحول در سطوح آموزشی کیش را از رویکردهای سازمان منطقه آزاد اعلام کرد.

مظفری گفت: در این راستا مرکز نو آوری جزیره کیش با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی شده است  و در مهرماه بطور رسمی افتتاح خواهد شد.
 مدیرعامل ­سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه مرکز نوآوری کیش بدون تردید یکی از بی نظیرترین مراکز در حوزه نو­آوری، فناوری و راهبردی در­ کشور­ است­­ گفت: با مستقر شدن شرکت های دانش بنیان در مرکز نوآوری، شاهد رویدادهای  مثبت در کیش خواهیم بود و اعتقاد داریم دانش آموزان کیش در این مرکز باید نقش داشته باشند.

 مظفری در ادامه، از مدیران آموزش و پرورش کیش خواست تا به موضوعات خاص در زمینه علوم، تحقیقات و فناوری بها دهند زیرا رشد و توسعه کشور در گرو توجه و فعالیت در این زمینه ها است و سازمان منطقه آزاد کیش هم از همه امکانات خود در جزیره کیش برای توجه به آموزش و پرورش بهره خواهد برد.

دکتر مظفری در بخش دیگری از سخنان خود با قرائت بخشی از وصیت بسیجی شهید که هنگام شهادت ۱۴ سال سن داشت گفت: جا دارد یادی­ کنیم از دانش آموز بسیجی که وصیت کرد" درس بخوانید ولی درس خواندن را هدف قرار ندهید بلکه درس وسیله ای  برای رسیدن به هدف است. 

همچنین سرهنگ پاسدار شهداد کناری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش نیز در این مراسم گفت: هر سال تحصیلی با پاسداشت یاد شهدا و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس که از همه حقوق خود گذشتند، آغاز می شود.

 وی  دانش آموزان را به مطالعه تاریخ حماسه سازان هشت سال دفاع مقدس فراخواند. 

­ حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده امام جمعه کیش ­دیگر سخنران  این مراسم­ بود. وی گفت: ساختار آموزش و پرورش کشور بر مبنای  قبل از انقلاب بر اساس فلسفه غربی است که­ قطعا نمی تواند در تحقق اهداف و تربیت نیروی انقلابی تاثیر خوبی داشته باشد لذا  باید ساختار آموزش و پرورش بر مبنای فلسفه تعلیم و تربیت ایران اسلامی باشد و تنها راه پرورش نیروهای انقلابی و مومن و ایجاد تحول در حوزه آمورش و پرورش تحقق سند تحول بنیادین است .