علی رسولیان روز سه شنبه در نخستین نشست هماندیشی جریانسازی رسانهای در عرصه فعالیت های اقتصادی خراسان رضوی افزود: این نشست بنا به درخواست صدا و سیمای خراسان رضوی و با هدف تدوین یک راهبرد رسانهای موثر در جهت تحقق اهداف و برنامه های الگوی یاد شده برگزار شده است و هدف غایی آن جلب مشارکت و همراهسازی افکار عمومی در مسیر توسعه این استان است.
وی اضافه کرد: بخش عمدهای از روند اطلاع رسانی در مسیر اجرای طرحها و برنامه های اقتصادی خراسان رضوی تا به امروز هدفمند نبوده است و انعکاس مطالبات جامعه، توجه به ظرفیت های اقتصادی استان، حمایت از سرمایه گذاری های موجود و تلاش برای جذب و تسهیل سرمایه گذاری های جدید، اتخاذ یک راهبرد موثر در بازتاب عملکرد اجرایی بخش های مختلف و به ویژه اقدامات توسعهای معین های اقتصادی می تواند بخشی از دیپلماسی رسانهای هدفمند ما در مسیر توسعه اقتصادی باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در عین حال باید توجه داشته باشیم که انفعال در این عرصه و نبود یک مسیر ارتباطی شفاف و قابل اعتماد با جامعه می تواند نوعی بیاعتمادی را در اذهان عمومی ایجاد کند و این سرمایه اجتماعی ارزشمند را از میان ببرد.
رسولیان از مدیران و صاحبنظران حاضر در این نشست خواست تا اولویت های موضوعی خود را در هر بخش جمع بندی و ارائه کنند.
وی بر اهمیت مشارکت جویی رسانه های مختلف ملی و محلی برای تبیین مباحث یاد شده تاکید کرد و افزود: خراسان رضوی دارای ظرفیت های ارزشمندی برای سرمایه گذاری است که هر کدام آنها می تواند زمینه ساز توسعه مطلوبی برای این خطه باشد.
او ادامه داد: تاکنون بررسی گسترده ای در عرصه های مختلف اقتصادی خراسان رضوی داشته و مجموع سرمایه گذاریهایی که در این حوزه ها به عمل آمده را گردآوری کرده ایم که حدود ۱۲۸ هزار میلیارد تومان برآورد می شود و امیدواریم در آینده ای نزدیک، این رقم به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کند و به زودی گزارش جامعی از این سرمایه گذاری ها را در اختیار رسانه ها قرار خواهیم داد.
علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی پیش از حضور در سمت استانداری خراسان رضوی، در زمان تصدی استانداری کرمان طرحی موفق از توسعه را در قلعه گنج آن استان اجرا کرد که مورد توجه و تشویق رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت.
وی بر همین مبنا پس از انتصاب به عنوان استاندار خراسان رضوی "طرح مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی" را به عنوان برنامه عملیاتی خود در چارچوب تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در این استان اعلام و در همین راستا با تقسیم خراسان رضوی به ۱۲ منطقه بر مبنای شمار حوزه های انتخاباتی اجرای آن را تاکنون پیگیری کرده است.
طرح مثلت توسعه اقتصادی، فرهنگی شامل سه ضلع کارگزاران حکومتی، سرمایه گذران و کارآفرینان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی است و ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در درون این مثلث جای دارند.
بر این اساس تاکنون با هدف رفع مشکلات اقتصادی به ویژه در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته خراسان رضوی ۶۰۹ طرح با سرمایه گذاری ۲۷۰ هزار میلیارد ریال و ۷۰۰ میلیون یورو تعریف شده است.
در همین ارتباط نهادی نیز با عنوان "نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی" توسط استاندار خراسان رضوی تشکیل و فعال شده که وظایف آن فراهم کردن زمینه انتقال تجارب معینهای اقتصادی، کنترل و نظارت بر طرحها و عملکرد معینها و پیگیری امور اداری و مشکلات معینهای اقتصادی با نظارت مستقیم فرمانداران است.
۷۴۸۹/۱۹۲۲