تهران- ایرنا- معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت گفت: پیش بینی و هدف گذاری ما در سال ۹۸ این است که ۳۰ درصد شهرستان‌های هر استان تحت پوشش برنامه نسخه الکترونیکی قرار گیرند. اکنون زیرساخت لازم برای نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در ۲۵۵ شهرستان جهت اهداف از پیش تعیین شده محقق شده است.

به گزارش سازمان بیمه سلامت، کوروش فرزین روز سه شنبه درباره اجرای برنامه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک افزود: نسخه الکترونیکی سال گذشته در استان کرمان به صورت آزمایشی اجرا و در پایان سال گذشته نیز با حضور وزیر بهداشت در یک شهرستان از هر استان اجرا شد.

وی ادامه داد: علاوه بر فراهم کردن ظرفیت و ایجاد زیرساخت، اجرای موفقیت‌آمیز این برنامه نیازمند مشارکت پزشکان است. در همین راستا با نظام پزشکی و انجمن‌های علمی جلسات مختلفی برگزار و تفاهم نامه مبادله شده است.

فرزین بیان کرد: امضای الکترونیک به منظور قانونی بودن و اصالت نسخه از نیازهای اصلی اجرای برنامه نسخه الکترونیکی است که نظام پزشکی باید هر چه سریع‌تر شرایط را فراهم کند تا بر اساس برنامه‌ریزی‌ها حرکت کنیم.

معاون سازمان بیمه سلامت افزود: سازمان بیمه سلامت به منظور تشویق پزشکان در مشارکت برای اجرای این برنامه، مشوق‌هایی از جمله پرداخت مطالبات پزشکان در پایان هر ماه به صورت آنلاین و بدون تاخیر و همچنین تسهیلات بانکی فراهم کرده است تا پزشکان انگیزه بیشتری در همراهی با اجرای این طرح داشته باشند.

وی درباره میزان بار مراجعه بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: بار مراجعه بیمه‌شدگان این سازمان به ۴۵ هزار ارائه دهنده خدمات سلامت در سراسر کشور در سال ۹۷ حدود ۱۶۰ میلیون بار بوده و بیشترین بار مراجعه بیمه‌شدگان در بخش سرپایی مربوط به داروخانه‌ها است که ۳۵ درصد بار مراجعه را به خود اختصاص می‌دهد.

معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت گفت: بار مراجعه بیمه شدگان بیمه سلامت در سال ۹۶ حدود ۱۹۰ میلیون بار بود که با اجرای رفع همپوشانی بیمه‌ای در سال ۹۷ به حدود ۱۶۰ میلیون بار مراجعه رسید.