امیر سرکندی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان امروز چهارشنبه در مراسم رونمایی از اکوسیستم کارآفرینی اقتصاد دیجیتال اپ بازار و بوت کمپ زعفران که دو محصول این شرکت دانش بنیان هستند افزود: حجم بازار اقتصاد جهانی دیجیتال را ۱.۳۵ تریلیون دلار در سال است، اقتصاد دیجیتال ۱۰ درصد از اقتصاد دنیا را به خود اختصاص داده است اما از سوی دیگر ورود به این حوزه با موانعی چون عدم اعتماد جامعه به فضای دیجیتال، کم بودن سرویسدهنده دیجیتال، جدید بودن عرصه دیجیتال و کم بودن دانش افراد مواجه است.
وی فصل مشترک اقتصاد دیجیتال و اقتصاد دانشبنیان را اشتغالزایی دانشبنیان نام برد و گفت: برای پیادهسازی این نوع اشتغال نیازمند برگزاری کمپهای آموزشی هستیم که در کوتاه مدت افراد بتوانند با مهارتهای تخصصی آشنا شوند.
سرکندی اظهار داشت: با تلاش در اکوسیستم اقتصاد دیجیتال موفق به عرضه دو محصول شدیم که زنجیرهای از محصولات شرکتهای دانشبنیان در این اکوسیستم است.
وی افزود: در پلت فرم اپ بازار توانستهایم نرمافزارهای کاربردی برای همه سیستمهای عامل تولید کنیم، سرعت کدنویسی در این پلتفرم ۱۶ برابر سایر پلتفرمها است.
سرکندی با اشاره به راهاندازی اپ بازار گفت: در این فضا نرمافزارهای تولید شده از سوی برنامهنویسان برای شرکتها معرفی میشود تا از طریق آن بتوانند در کسب وکارهای فناورانه خود استفاده کنند.
وی یادآور شد:اپ بازار یک برنامه b&b, c&c برای بازار است که عرضه و تقاضا را در عرصه اپلیکیشن به هم متصل می کند، بوت کمپ زعفران برنامه نویسی و مهارت برنامه نویسی را آموزش میدهد و از طریق اپ بازار فرصت های برنامه نویسی معرفی و برای آنها بازار کار ایجاد می کند.
تفاهمنامه همکاری سه جانبه امروز چهارشنبه در راستای گسترش زیست بوم کارآفرینی اقتصاد دیجیتال و حمایت از رشد محصولات ایران ساخت به کمک بازار افراد برنامهنویس و تعدیل قیمتهای بازار با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی میان ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان، ستاد فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی معاونت علمی و یکی از شرکتهای دانش بنیان توسعه دهنده کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به امضا رسید.