پرویز کرمی روز چهارشنبه در مراسم رونمایی از اکوسیستم کارآفرینی اقتصاد دیجیتال در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: معاونت سعی دارد در اشتغالزایی جوانان ایرانی به یک اشتغال پایدار برسد و در حلقه ای که مفقود است افراد را شناسایی و در اکوسیستم کارآفرینی جای دهد و نقش خود را ایفا کنند.
وی اظهارداشت: بوت کمپهای مختلفی به همت ستاد اقتصاد دیجیتال اجرا شده است و بوت کمپ زعفران که امروز کار خود را در حوزه برنامه نویسی اپلیکیشن آغاز کرده بر اساس تفاهم نامه سه جانبه ای که منعقد شده، تا پایان سال ۱۰۰نفر به صورت حضوری و هزار نفر به صورت آنلاین آموزش میبینند.
کرمی ادامه داد: اپ بازار که امروز رونمایی شده، موجب میشود یک بازار مجانی در دل بازار اقتصاد دیجیتال شکل گیرد، محلی برای تحریک تقاضا و مهارت آموزی به افرادی است که از این برنامه استفاده میکنند و امیدواریم در اکوسیستم کارآفرینی شاهد اشتغال باشیم.
وی افزود: اقتصاد دیجیتال در کشورهای پیشرفته از درآمد سازی و ارزش افزده بالایی برخوردار است، کارهایی که معاونت علمی انجام میدهد در راستای این امر است.
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اجرا به هیچ عنوان ورود نمیکند و از شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها حمایت میکند، معاونت علمی باعث می شود شرکتها دیده شوند، بازار خود را پیدا کنند و حمایتهایی که از آنها صورت می گیرد باعث اشتغال شود.
تفاهمنامه همکاری سه جانبه امروز چهارشنبه در راستای گسترش زیست بوم کارآفرینی اقتصاد دیجیتال و حمایت از رشد محصولات ایران ساخت به کمک بازار افراد برنامهنویس و تعدیل قیمتهای بازار با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی میان ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان، ستاد فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی معاونت علمی و یکی از شرکتهای دانش بنیان توسعه دهنده کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به امضا رسید.