به گزارش ایرنا، مدیر فروش کارخانه سیمان ماهان شامگاه چهارشنبه در سمینار تخصصی روش های کاربردی اجرا و کنترل بتن های مقاوم در برابر زلزله در محل مجتمع آموزش عالی زرند با اعلام این مطلب افزود: در چنین سمینارها و کارگاههای تخصصی باید بتوانیم کاربرد بتن و اختلاط بتن در سازه های بتنی را به شکل مهندسی و علمی نه به شکل سنتی بیان کرده باشیم و فرقی هم برای ما ندارد کدام کارخانه باشد و صرفا مربوط به سیمان ماهان نیست و البته در سیمان ماهان به دلیل اینکه با کارخانجات پیشرفته ای سروکار دارد از یک ماه قبل تاکنون طرح توسعه ای را پیاده کرده و توانستیم در کارخانه مقاومت سیمان را تا ۲۵ درصد تغییر و ارتقا بخشیم.
محمدرضا خیرخواه اضافه کرد: برگزاری این سمینار و همایش ها با دید علمی برای ارتقای سطح علمی تمامی کسانی است که با بتن و محصول سیمان سروکار دارند و معتقد هستیم که این هزینه کردن ها چیزی جز ارتقای سطح علمی چیزی به همراه ندارد.
مدیر فروش کارخانه سیمان ماهان افزود: شهرستان زرند در سال ۸۸ تا ۹۰ به عنوان باسوادترین شهرستان استان را با ۲۵ هزار نفر جمعیت به خود اختصاص داده است و این یعنی قابلیت ها و ظرفیت های ویژه ای با وجود کارخانه های فولاد، کنسانتره، ذغالشویی و معادن دیگر دارد که ما را به سمت و سوی اشتغال می کشاند.
خیرخواه با اشاره به افزایش مصرف سیمان در این شهرستان نسبت به گذشته گفت: در صدد هستیم با ساماندهی تیم بازاریابی مصرف را در این شهرستان بیشتر عرضه کنیم .
وی با بیان اینکه زرند تجارب تلخی از حادثه زلزله را به خود دیده است گفت: باید تلاشمان این باشد که سازههای این شهرستان را به طرف سازههای بتنی هدایت کرده و این فرهنگ را بین سازندگان ساختمان نهادینه کنیم و این انجام نمیشود مگر با اطلاعات وسیع و علمی نه سنتی.
خیرخواه با بیان اینکه ۸۰ درصد شهرداریهای استان مصرفکننده سیمان ماهان هستند، گفت: تمام مصالح فروشیهای رفسنجان و بخش عمده مصالح فروش های کرمان محصول ما را به مشتری عرضه میکنند.
مدیر فروش کارخانه سیمان ماهان از صادرات محصولات این کارخانه خبر داد و افزود: ما ۲۰ درصد تولید کارخانه را به صادرات اختصاص دادهایم و در حال حاضر سیمان ماهان به برخی کشورهای همسایه صادر میشود.
۹۸۸۹/ ۵۰۵۴