عباس پورمیدانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: توسعه شیلات که نقش مهمی در افزایش کارآمدی بخش کشاورزی استان دارد بهعنوان یکی از مهمترین راهبردهای سازمان جهاد کشاورزی دنبال میشود.
وی افزود: درنتیجه گسترش آبزیپروری در کنار مزارع، آب مورداستفاده کشاورزان ازنظر مواد موردنیاز خاک غنی میشود که این موضوع بهبود عملکرد گیاه را درپی دارد.
وی ادامه داد: قم طی سالهای اخیر درزمینهٔ تولید انواع ماهیان گرمابی و سردابی، ماهیان زینتی و همچنین ماهیان صادراتی مانند خاویار به دستاوردهای قابلتوجهی دستیافته و به دنبال ارتقا روزافزون جایگاه خود در حوزه شیلات است.
پورمیدانی گفت: قم بهعنوان یکی از چهار استان دارای مجوز برای پرورش ماهی تیلاپیا انتخابشده است و با فرصتهای سرمایهگذاری ایجادشده در این زمینه، بهزودی شاهد تولید گسترده این ماهی در استان و صادرات آن به سایر نقاط کشور خواهیم بود.
وی بیان کرد: تلاش خواهیم کرد که صنایع فرآوری نیز در کنار مراکز تولید شیلات استان ایجاد شود تا ارزشافزوده بیشتری در این بخش برای قم به همراه داشته باشد.
وی ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی قم حمایت از سرمایهگذاران و بهرهبرداران صنعت شیلات استان را در دستور کار دارد و در حد توان برای توسعه این بخش تلاش خواهد کرد.
سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ تن انواع ماهی پرورشی در استخرهای استان تولید شد.
۷۴۰۵/ ۶۱۳۳/