به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی سازمان بسیج هنرمندان کشور، امیر نصیربیگی رئیس سازمان بسیج هنرمندان در افتتاحیه دوره توانمندسازی مسئولان انجمنهای ادبی و هنری سراسر کشور با اشاره به اینکه سازمان بسیج هنرمندان هر ساله برنامه توجیحی توانمندسازی را به میزبانی یکی از استانها برگزار میکند و امسال میزبان هنرمندان در شهرستان زیبای رامسر هستیم، گفت: امیدواریم این جلسات تخصصی در پیشبرد اهداف سازمانی موثر واقع شده و با نقد سازنده، در فضایی دوستانه شاهد پیشرفت و تعالی سازمان باشیم و همچنین در این نشستها جزییات امور را در جهت رسیدن به نتیجه مطلوب بررسی کنیم.
وی با اشاره به لزوم تشکیل انجمنهای هنری و ادبی بسیج گفت: امروزه مجامع صنفی نقش ویژه و خاصی دارند که بر این اساس سازمان بسیج هنرمندان نیز در نظر دارد به جهت نقش آفرینی موثر و ویژه انجمنهای صنفی هنری و ادبی بسیج را تقویت و توسعه دهد، تا بواسطه حضور انجمنها در عرصه هنری و ادبی نقش خود را به شایستگی ایفا کند.
نصیربیگی با تاکید بر اینکه از قدیم مساجد یکی از پایگاههای اصلی عقیدتی، اجتماعی ،فرهنگی و هنری بوده است، یادآور شد: امروز در راستای توسعه و ترویج هنر مسجد محور لازم است هستههای هنری و ادبی بسیج را در مساجد راهاندازی و تقویت کنیم.
وی در ادامه به مسأله سوم که نقش آفرینی هنرمندان در عرصه های تخصصی است اشاره کرد و افزود: تمامی تلاشها و هماهنگی ها ناظر بر این است که با تدوین برنامه های جامع و کارآمد زمینه نقشآفرینی هنرمندان عزیز بسیجی را در قالب شبکه جامع هنری و ادبی بسیج فراهم ساخته و با تولید و اجرای برنامه های تاثیر گذار سهم بسزایی در مدیریت عرصه و تغییر در موازنه های هنری و ادبی جامعه به سمت ارزشهای انقلابی و اسلامی باشیم.
این مسئول عنوان کرد که جشنوارههای سرود، خوشنویسی، عکس و شعر بسیج در نیمه دوم سال ۹۸ همراه با تولیدات هنری و ادبی برگزار میشود.
نصیربیگی بر اینکه در تولید آثار هنری و ادبی هدف گذاری خاصی در نظر گرفته شده که انتظار می رود تولیدات با نگاهی مسأله محور و بر اساس فرصت ها، ظرفیت ها و چالشهای استان و شهرستان انجام و مورد نظر و توجه قرار گیرد، تأکید کرد.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان با اشاره به اینکه بخش اعظمی از هنرمندان عضو سازمان در کانون های بسیج هنرمندان سازماندهی شده و مشغول فعالیت هستند، گفت که کانون محوری مورد نظر قرار گرفته و الزام دارد توجه ویژهای به هنرمندان شهرستانها شود.
وی افزود: تلاش میکنیم با برگزاری دوره های توانمند سازی ارتباط تخصصی کشور، استان و شهرستان ها را تقویت کرده و همافزا کنیم.
نصیربیگی با تاکید بر اینکه ۱۵۶ رشته و ۱۴۳ زیررشته در حوزه صنایع دستی داریم، گفت: با نگاهی جامع و خاص ضمن رونق تولید و احیای هنرهای سنتی و دستی می توان در حوزه اقتصاد مقاومتی در سال رونق تولید، نقش موثری ایفا کرد.