دکتر غلامعباس دیناروند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:با توجه به موقعیت جغرافیایی مناسب و همسایگی با کشور عراق، گسترش گردشگری سلامت به عنوان یک حوزه موثر در افزایش درآمدهای غیرنفتی موفقیتی دنباله دار برای مردم شریف منطقه، محقق کرده است.
وی با اشاره به پذیرش بیماران عراقی در مراکز درمانی این منطقه افزود: در شهریورماه امسال ، ۳۸۶ بیمار در بخشهای اروژانس و ۴۴ بیمار نیز در بخش بستری ، بیمارستان های طالقانی، شهید بهشتی پذیرش شده اند که نسبت به شهریور ۹۷ رشد ۳۵ درصدی داشته است.
دیناروند گفت: تجهیز بیشتر بخش های بیماران خارجی(I.P.D) بیمارستانها،ارایه خدمات بهداشتی و درمانی منطقه را گسترده تر میکند لذا راه اندازی مراکز بهداشتی مناطق روستایی کمتر برخوردار از جمله خدماتی است که برای جذب گردشگر سلامت در منطقه در حال اجرا است.
وی افزود: دانشکده علوم پزشکی آبادان در حال راهاندازی درمانگاه ویژه بیماران خارجی در خرمشهر و همچنین دفتری در بصره برای جذب بیماران خارجی است که با این فعالیت های ارزآور خدمات گسترده تر بهداشتی و درمانی به مردم شهیدپرور منطقه ارایه خواهد داد.
مشاور گردشگری سلامت و عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: هرگونه توسعه در زیرساختهای گردشگری سلامت سبب تقویت حوزه بهداشتی درمانی و رفاه حال مردم منطقه خواهد شد.
۶۰۷ هزار نفر از خدمات ۳۰ مرکز شهری، ۱۸ مرکز روستایی، ۱۳۲ خانه بهداشت و ۱۲ پایگاه سلامت در شهرستان های زیر مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان شامل آبادان، خرمشهر و شادگان بهره مند هستند.
۳۰۱۵/۶۰۰۲