محمد رضا شانه ساز روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره سامانه تی تک افزود: در گذشته به علت کمبود تجربه کافی برای هر دو طرف قرارداد، دقت کافی در زمینه تنظیم قرارداد تی تک انجام نشده بود.
وی ادامه داد: سامانه تی تک یک پروژه نرم افزاری است و نحوه و متن قرارداد در زمینه نرم افزار اهمیت دارد. اشکالاتی در این نرم افزار وجود داشت و بخشی هم مربوط به اطلاعاتی بود که به طور مثال در دسترس کارشناسان فراتر از اداره کل قرار داشت. در تلاش هستیم این مشکلات برطرف شده و کمترین مشکل وجود داشته باشد، زیرا به هر حال نرم افزارها در طول زمان بالغ می شوند.
معاون وزیر بهداشت بیان کرد: گزارش های کامل در زمینه سامانه تی تک به وزیر بهداشت ارائه می شود و تیم کامل تخصصی برای این سامانه در نظر گرفته شده است.
سعید نمکی، وزیر بهداشت نیز روز گذشته درباره آخرین وضعیت سامانه تی تک به خبرنگار سلامت ایرنا گفته بود: بسیاری از مشکلات سامانه تی تک برطرف شده و در زمینه تمدید قرارداد آن، کارهای کارشناسی در حال انجام است و امیدواریم به زودی وضعیت سامانه تی تک به سرانجام و سامان برسد.
شانه ساز درباره حل مشکلات سازمان غذا و دارو که مورد نظر وزیر بهداشت قرار داشت نیز گفت: سازمان غذا و دارو در زمینه ای کار می کند که ماهیت پر از تنش دارد. مواردی مانند غذا، دارو، تجهیزات پزشکی، اقلام آرایشی و بهداشتی هم از نظر تامین کمی و هم از نظر کیفی می توانند ایجاد تنش کنند. اقتصاد بزرگی در این زمینه ها به دنبال مجوز هستند و ما تلاش کردیم در این بازه زمانی با شناسایی نقاط ضعف و برطرف کردن این مشکلات، رضایت مندی را بیشتر کنیم. البته بخشی از کارها را می شد در کوتاه مدت انجام داد، اما انجام برخی کارها به زمان نیاز دارد. امیدواری ما این است که اعتماد به سازمان غذا و دارو افزایش پیدا کند.