به گزاش ایرنا، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم روز یکشنبه در آیین رونمایی از سند عضویت قشم در سازمان جهانی گردشگری گفت: حوزه گردشگری به عنوان یک منبع درآمد پایدار و ایجاد توسعه متوازن در جزیره قشم نقش مهمی ایفا می کند.
مرتضی شیخ زاده افزود: فرآیند عضویت ایران در سازمان جهانی گردشگری در سال ۱۳۹۶ و در سفر مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم به مادرید آغاز شد و در نهایت قشم به همراه چهار نقطه دیگر از کشور به عضویت این سازمان درآمد.
وی ادامه داد: موضوع فرهنگ یکی از مولفههای مهم برای جذب گردشگر در جزیره قشم است که بومیان این جزیره باید در راستای حفظ این فرهنگ و جلوه های ملموس آن تلاش کنند تا از آسیب تهاج م در امان باشد.
معاون فرهنگی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: فرهنگ مردم قشم در خانههای بومگردی و کاشانههای مهمان این جزیره نمود عینی پیدا کرده است و معرف آداب، رسوم، آیینهای مردم این خطبه به کشور و جهان است.
وی ادامه داد: ارزان بودن خدمات گردشگری در ایران باعث شده است تا کشورمان مورد توجه گردشگران در سراسر جهان قرار بگیرد.
شیخ زاده اظهار کرد: باید برای ارائه خدمات بهتر به گردشگران در حوزه های اسکان و حمل و نقل اقدام شود که در این راستا ساماندهی و استاندارد سازی تاکسیرانی گام مهمی شمرده میشود.
حضور سازمان منطقه آزاد قشم در نمایشگله اکسپو ۲۰۲۰
وی افزود: هدف گذاری توسعه ظرفیتهای تولید و برندسازی صنایع دستی جزیره، حضور و عرضه در نمایشگاه اکسپو(Expo) ۲۰۲۰ دبی است تا از این طریق بتوان ظرفیتهای گردشگری و فرهنگی قشم را بهتر و بیشتر به جهانیان معرفی کرد.
شیخ زاده خاطرنشان کرد: تهیه و تدوین سند توسعه برای ماندگاری میراث فرهنگی در جزیره قشم با هماهنگی و همکاری موسسه آموزش عالی منطقه آزاد قشم برنامه ریزی شد و هم اکنون روال خود را طی میکند.
در این همایش با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، سند عضویت قشم در سازمان جهانی گردشگری رونمایی و از فعالان حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی این جزیره قدردانی شد.
افزون بریکهزار نفر در ۲۳ تعاونی و کارگاه و ۲۵ واحد عرضه کننده محصولات صنایع دستی در تولید، توزیع و فروش این محصولات در سطح جزیرههای قشم و هنگام فعالیت میکنند.
هم اکنون ۷۱ کاشانه مهمان در سطح جزیره قشم فعالیت می کنند. این شهرستان شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان در میان آبهای خلیج فارس گسترده شدهاست.
۷۵۰۰