شهرکرد- ایرنا- معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: امسال افزون بر ۴۱۰ میلیارد ریال برای بازآفرینی معابر بافت فرسوده شهری این استان اختصاص یافته است.

ابراهیم علیرضایی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، از تامین اعتبار و جذب ۲۰ درصد از اعتبارات یاد شده تا زمان حاضر خبر داد و اظهار داشت: ۳۴ پروژه در دست اقدام در بافت‌های فرسوده استان با تخصیص به موقع اعتبارات ، تا پایان امسال تکمیل و تحویل خواهد شد.  

وی، اجرای سنگ‌فرش محدوده بازار شهرکرد و مجاور امامزدگان حلیمه و حکیمه خاتون، ساماندهی معابر بافت فرسوده در مجاور مسجد تاریخی ابومحمد شهرکرد و احداث مسیل دفع آبهای سطحی در ۳ منطقه چالشتر، مهدیه و اشکفتک را از جمله پروژها در دست اجرای بازآفرینی عنوان کرد.  

به گفته معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری، ساخت مراکز آموزشی و خدمات بهداشتی و ورزشی در منطقه غرب شهرکرد از دیگر پروژه‌های مهم در دست اجرای طرح بازآفرینی بافت فرسوده در مرکز استان است.

 وی، با اشاره به اجرای عملیات بازآفرینی ۴ محله در شهرکرد، شهرکیان، یک محله در شهر هفشجان و ۲محله در شهر بروجن از سال گذشته تاکنون، افزود : ۳ محله در شهر لردگان و نقنه، فرادنبه و فارسان نیز هر کدام یک محله، از اولویت اجرای طرح بازآفرینی شهری استان در آینده است.
به گفته وی، حدود یکهزار و ۱۰۰ هکتار از مناطق مسکونی در ۱۸ شهر استان دارای بافت فرسوده است و نیاز به بازسازی و نوسازی دارد.
وی افزود: بیشترین مساحت بافت فرسوده شهری در شهرهای شهرکرد، بروجن ،فرخشهر، شهرکیان، جونقان ،هفشجان، سامان، طاقانک، سودجان و سورشجان شناسایی شده است.
به گفته وی، شهرهای فرادنبه، نقنه، بلداجی، فارسان، اردل، لردگان، بن و چلگرد نیز دارای بافت فرسوده است.

معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری، با اشاره به  انجام مطالعات ۶ شهر برای بازآفرینی شهری، گفت: سکونتگاه‌های غیررسمی در سطح استان کمتر از یک درصد است.

علیرضایی، با بیان اینکه ۳ شهرستان، ۵ شهر و ۹ محله در این راستا شناسایی شده‌اند، تصریح کرد: بازآفرینی شهری در شهرستان‌های شهرکرد، بروجن و لردگان به مساحت ۶۰۱ هکتار انجام می‌شود.

وی یادآور شد: از مجموع شهرهای استان ۱۸ شهر با مساحت بیش از یک هزار و ۹۲ هکتار دارای محدوده بافت ناکارآمد شهری مصوب است، که از این تعداد ۶ شهر شهرکرد، سامان، بروجن، جونقان، نقنه و فرادنبه دارای طرح ساماندهی است و طرح ساماندهی در ۵ شهر فارسان، هفشجان، بن، کیار و فرخشهر در دست تهیه است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با داشتن ۴۱ شهر و ۸۳۰ روستا و آبادی بیش از ۹۴۷ هزار جمعیت دارد.

۶۱۹۹/۲۰۹۷