تهران - ایرنا- مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حال حاضر بالغ بر سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از جامعه ایثارگران شامل جانبازان، شهدا، آزادگان و خانواده های آنان، تحت پوشش خدمات مددکاری و مشاوره قرار دارند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، ‌ حجت الاسلام حسن هنرمند روز سه شنبه در آیین تجلیل و تقدیر از مددکاران و معتمدین معین تهران بزرگ اظهار داشت: شبکه های اقشار مددکاری و مشاوره در قالب همیار عدل برای حمایت های قضایی، همیار رهایی برای کمک به خانواده های دارای معتاد،  همیار وصل برای اجرای سنت حسنه ازدواج و همیار امید برای رفع اختلافات خانوادگی و جلوگیری از  فروپاشی بنیاد گرم خانواده های جامعه ایثارگر با توجه به برنامه ها و سیاست گذاری های صورت گرفته، انجام وظیفه می کنند.

وی اضافه کرد: مددکاری ها در قالب فردی و گروهی و طرح سپاس اجرا می شود؛  همچنین آموزش خانواده های شهدا و ایثارگران به صورت حضوری، ‌گروهی، ‌ اردویی، ‌فردی، ‌مکاتبه ای و فضای مجازی انجام می شود و مشاوره‌های  فردی، ‌ گروهی، ‌تلفنی،  مذهبی، مشاوره ازدواج و ‌تحکیم خانواده از دیگر وظایف بخش مددکاری و مشاوره برای جامعه ایثارگران است.

مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: اداره مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران، افراد توانمند و دارای تحصیلات عالی را برای انجام خدمات مشاوره و مددکاری به‌خدمت گرفته است و از توان و دانش این افراد در امور اجتماعی و برای کارگشایی و برطرف کردن مشکلات جامعه ایثارگر بهره برداری می شود.

هنرمند گفت: جامعه ایثارگر در طول هشت سال دوران دفاع مقدس با کمترین چشمداشت برای حضور در جبهه ها و دفاع از میهن، ‌ ناموس و مرز و بوم از هیچ کوششی دریغ نورزیدند و اکنون با راه اندازی تشکیلات بنیاد شهید در قالب معتمدین معین با جمعیتی بالغ بر ۱۶ هزار نفر نیروی انسانی فرهیخته و علاقه‌مند در شبکه های مختلف سازماندهی شده اند و مشغول خدمت رسانی هستند.

وی ادامه داد: جامعه ایثارگر کشور شامل خانواده شهدا، ‌جانبازان و آزادگان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، جملگی عصاره فضایل هستند.  بنیاد شهید و امور ایثارگران سابقه ای چهل ساله دارد و مددکاری و مشاوره این نهاد همزمان با تاسیس بنیاد شهید راه اندازی شد.

آغاز فعالیت شبکه سالمندان و اصناف ایثارگران در تهران 

محمدحسن قادری دبیرکل معتمدین بنیاد شهید و مدیر معتمدین تهران بزرگ نیز در حاشیه این آیین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: شبکه معتمدین معین با توجه به سیاست های جدیدی که ابلاغ شده در شبکه های مختلف اعم از شبکه همیاران، شبکه پزشکان، روانشناسان، خیرین، حقوق دانان، فرهنگیان و شبکه محیط زیست حضور دارد و در این راستا دو شبکه شامل شبکه سالمندان با توجه به گستردگی تعداد افراد سالخورده خانواده شهدا، ‌جانبازان و آزادگان و همچنین شبکه اصناف از سوی معتمدین بنیاد شهید به حوزه استان تهران اضافه شد.

وی با بیان اینکه بنابر فراخور هراستان مجوز شبکه های مورد نیاز به آن منطقه داده خواهد شد، ‌اظهار داشت: چنانچه هر استان نیازمند راه اندازی شبکه های خاص خود باشد با ارائه درخواست به این اداره کل با توجه به طرح توجیهی می تواند از این موقعیت بهره مند شود.

قادری با اشاره به طرح همیاران گفت: در این طرح، شورای مشورتی شامل استانداران و فرمانداران، حضوری مطلوب دارند و در تهران به صورت گسترده در حال خدمت رسانی به جامعه ایثارگر کشور هستند و در این راستا چنانچه هر یک از اعضای خانواده های شهدا، ‌ جانبازان و ایثارگران و آزادگان بخواهند بصورت داوطلبانه در طرح معتمدین مشارکت داشته باشند می توانند به مناطق بنیاد شهید محل زندگی خود و در تهران هم به ساختمان شماره دو بنیاد شهید مراجعه و ثبت نام کنند.