تهران- ایرنا- «راه نجات خودروسازها، فروش جدی و فوری اموال مازاد و افزایش سهام مشارکت خصوصی است»، «بحران کنکور حذفی در کار نیست!» و «چیفتن های ارتش با «استتارهای خاص» نو نوار شدند» از جمله مهمترین عناوین گزارش های رصد شده از تارنماهای خبری داخل، در طول ۲۴ ساعت گذشته است.

گروه اطلاع رسانی بنابه رسالت خبری ایرنا، به عنوان خبرگزاری رسمی نظام، دولت و مردم، به منظور ایجاد پل ارتباطی در مسیر گسترش آگاهی سازی، با مروری بر برجسته‌ترین گزارش‌های پایگاه‌های خبری داخلی در طول روزهای گذشته، گزیده‌ای از این گزارش‌ها را انتخاب و منعکس کرده است.

راه نجات خودروسازها، فروش جدی و فوری اموال مازاد و افزایش سهام مشارکت خصوصی است

وبسایت خبری شفقنا در این مطلب در گفت و گو با محمدرضا منصوری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به نقل از وی نوشت: هزینه خودروسازها بسیار بالا است، نمی‌توانند حقوق‌ها را پرداخت کنند، خودرو را گران تولید می‌کنند و در عین حال بدهی زیادی هم دارند و به جای اینکه مشکلات را ریشه‌ای حل کنند مجبور هستند که پول را از مردم بگیرند تا بتوانند بخشی از مشکلاتشان را حل کنند. تحقیق و تفحص مجلس از خودروسازها در حال انجام است و ما به عنوان عضو نظارتی اوضاع را رصد می‌کنیم. امسال سال رونق تولید است و باید به شدت تولیدمان را حفظ کنیم. بحث تولید در وضعیت خوبی قرار ندارد و راه نجات خودروسازها، فروش جدی و فوری اموال مازاد و افزایش سهام مشارکت خصوصی است تا بدهی را کم کنند و در نهایت بتوانند به سوددهی برسند.

بحران کنکور حذفی در کار نیست!

وبسایت خبری فرارو با درج این گزارش آورده است: محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش کنکور را نمونه‌ای از چالش‌های نظام آموزش و پرورش کشور دانست که همه دستگاه‌ها برای حل آن باید پای کار بیایند. او آزمون کنکور را " انهدام نظام آموزشی و به گروگان گرفتن کل اهداف آموزشی کشور" دانست.

حدف کنکور رویای حداقل سه دولت مختلف بوده،  اما هیچ کدام نتوانسته اند به این رویا رنگ واقعیت دهند. هر وزیر آموزش و پرورشی که آمده وعده حذف کنکور داده است، اما در عمل کنکور همچنان سر جایش قرار دارد. کنکور، تنها بخش نظام آموزشی ایران که هیچ تغییر جدی و اساسی در آن صورت نگرفته است.

ماجرای کنکور در سال جاری بیش از همیشه بحث برانگیز شده است. در همه حال صحبت از حذف کنکور با این استدلال همراه بوده که کنکور فشار سنگینی به دانش آموزان وارد می‌کنند، از طرف دیگر آزمونی فراگیر برای سنجش توانایی آن‌ها نیست و نهایتا اینکه خانواده‌ها را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد.
اما بحثی که در سال جاری بیشتر از گذشته نمود پیدا کرده، بحث بی عدالتی عریان و افسار گسیخته در کنکور است. این در حالی است که کنکور اساسا برای برقراری عدالت و رقابت سالم برپا شده است.

مگر روحانی با خنده هایش چه امتیازی به طرف مقابل داده؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب با انتشار این مطلب در گفت و گو با سید جلال ساداتیان سفیر پیشین ایران در لندن به نقل از وی آورد: با وجود تمامی ملاحظات موجود، شاهد بودیم که در سفر روحانی دیدارهای دو جانبه مناسبی انجام شد و سخنرانی نسبتا خوبی از سوی او در مجمع عمومی ارائه شد. در مجموع می‌توان سفر هیات سیاسی کشورمان را مثبت ارزیابی اما بدون محقق شدن دستاوردهای حداکثری مورد خوانش قرار داد.

واقعیت این است روی گشاده منطبق با دین و آیین مقدس ما است. به این منتقدان باید گفت شما که وزیر خارجه همیشه عبوس داشته‌اید چه دستاوردی برای کشور داشته است؟ نطق تقریبا جامع حسن روحانی را نمی‌بینند ولی تنها به خنده‌های رئیس‌جمهور اشاره می‌کنند. مگر روحانی با خنده‌ها چه امتیازی به طرف‌های مقابل داده؟. هجمه‌ها نسبت به خنده رئیس‌جمهور را می‌توان نماد کج‌سلیقگی، بدسلیقگی و استفاده از هر فرصتی برای محکوم و منکوب کردن طرفی دانست که خیلی باآن موافق نیستند. به هیچ عنوان این اظهارات را به معنای حمایت و عدم انتقاد از روحانی ارزیابی نکنید اما واقیت این است انتقادات این‌گونه به هیچ عنوان با اصول اخلاقی تناسب ندارد.

چیفتن های ارتش با «استتارهای خاص» نو نوار شدند

وبسایت خبری مشرق در این گزارش آورد: در جریان رژه روز ۳۱ شهریور در جوار مرقد امام خمینی (ره) شاهد حضور یک دستگاه تانک چیفتن بودیم که توسط مرکز بهینه سازی و نوسازی شهید زرهرن نیروی زمینی ارتش به شکل زیبایی با استتار دیجیتالی رنگ آمیزی شده بود. استتار ادوات زرهی با استتار دیجیتالی هنوز خیلی در جهان مرسوم نشده و نزاجا به نوعی یکی از پیشروها در این زمینه در جهان محسوب می شود. برخی از طرح های نفربر در آمریکا، لهستان و چین از جمله مناطقی در دنیا به حساب می آیند که از این نوع استتار دیجیتالی بهره می برند. این استتارها در بخش زرهی و مکانیزه بسته به نوع نیاز در بخش هایی به صورت یکپارچه در کل زره پوش ها کار می شود. در مدل کار شده در مجموعه زرهرن شاهد انجام عملیات استتار دیجیتالی در ترکیب با استتار خاکی هستیم که بخش عقبی و برجک تانک چیفتن را پوشش می دهد.

در عین حال باید توجه داشت که این اقدام، تنها فعالیت نیروی زمینی ارتش برای ارتقاء تانک چیفتن نبوده و از نظر موتوری و سامانه های تهاجمی و زره نیز اقدامات مناسبی در حال انجام است که کمک می کند این تانک ها همچنان بتوانند خدمت موثری در ستون فقرات ارتش کشورمان داشته باشند و صرفا به تغییرات در ظاهر این تانک بسنده نشده است.

تحلیل هاشم زاده هریسی و محمد مقدم از تأکید رهبر انقلاب بر رعایت «حقوق عمومی»

پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران در این مطلب نوشت: آیت الله هاشم هاشم زاده هریسی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با اعضای مجلس خبرگان بر رعایت «حقوق عمومی مردم» اظهار داشت: در سخنان مقام معظم رهبری محورهای بسیار مهمی در خصوص مدیریت کشور در عرصه داخلی و بین المللی بود. اما به عقیده من مسأله حقوق عمومی در کشور ما بسیار مهم و از اهمیت بیشتری برخوردار است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مستقیم از مشکلات مردم اطلاع دارد، افزود: من احساس می کنم که رعایت حقوق عمومی در جامعه ما بسیار ضعیف است. این موضوع اولا بهانه به دست دشمنان می دهد و دوم اینکه نارضایتی ها را بالا می برد. چون اگر حقوق عمومی مردم رعایت شود، تحمل آنها برای چیزهای دیگر هم بالا می رود. البته مسأله معیشت، دارو و درمان و خوراک مردم بسیار مهم است. اینها هم جزو حقوق عمومی است. اما مردم به شخصیت و کرامت خودشان بیشتر از خورد و خوراکشان اهمیت می دهند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد مقدم عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: برخی از افراد به هرحال از نظر باورها و اعتقادات یا نگاه و نگرش هایشان مورد بی مهری قرار گرفته اند. این مساله مهمی است که رهبری به آن پرداخته و آن را برجسته کرده اند. امیدوارم که نظام قضایی و قانون گذاری کشور ما بتواند بر همین اساس و پایه، حساسیت لازم را داشته باشد و امیدی در جامعه ما شکل بگیرد که تحقق یافتن اصل حقوق شهروندی است.

مقدم در پاسخ به چرایی بیان این سخنان از سوی رهبری گفت: رهبری در نظام اسلامی و در چارچوب قانون اساسی ما کشتی بان و سکان دار کشتی انقلاب اسلامی است. طبیعتا رهبری در جاهایی که احساس می کند برخی مسائل و حساسیت ها مورد بی توجهی قرار می گیرد یا کمرنگ می شود باید هشدار دهند. به نظر من این هشداری است که در متن و محتوای نظام اسلامی قرار دارد و قرائتی است که امام از دین و دین باوری آورده و طبیعتا رهبری به این قضیه توجه لازم را دارند.

سیگنال روحانی از امکان بازگشت آمریکا به برجام در پی کنفرانس تلفنی نافرجام ترامپ، روحانی و مکرون

پایگاه خبری تابناک در این مطلب گزارش داد: حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان شب گذشته و پیش از سفر به ارمنستان، سخنانی بیان کرد که بخش‌هایی از آن مربوط به تحولاتی بود که در پی سفر هفته گذشته هیأت ایران به مقر سازمان ملل در نیویورک ایجاد شد. روحانی در این سخنان، سیگنال‌هایی جدی از امکان بازگشت ترامپ و آمریکا به برجام داد.

رئیس جمهور پیش از عزیمت به ارمنستان به منظور شرکت در اجلاس سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا در فرودگاه مهرآباد، با اشاره به سفر قبلی خود به نیویورک گفت: سفر به نیویورک، عمدتاً سیاسی بود و در آن طرحی برای امنیت منطقه هرمز ارایه کردیم. در آن سفر در زمینه مسائل جهانی نیز گفت: وگو داشتیم. وزرا در سطح گروه ۴+۱ مباحث و جلسه‌ای داشتند و آمادگی‌هایی هم برای نشست ۵+۱ به وجود آمده و چهارچوب‌های آن جلسه مورد توافق همه طرف‌ها قرار گرفته بود.

روحانی اظهار داشت: چهارچوب آن نشست مورد توافق هفت کشور بود و به اعتقاد من، گام مهمی برداشته شد که البته در جلسه روز چهارشنبه هیأت دولت بیشتر توضیح خواهم داد و این گام می‌تواند به شکل‌های دیگر ادامه پیدا کند و بسیار مهم است که بتوانیم مسأله هسته‌ای را در روال قانونی و بین‌المللی خودش قرار دهیم و دیگران را به توبه تشویق کنیم و این زمینه‌اش آماده بود و می‌توان این را در شرایط بهتر آماده کرد.

این بخش از سخنان حسن روحانی به نظر، نشان از تحولی اساسی دارد که ظاهرا ریشه‌های آن را باید در سفر هیأت سیاسی ایران در هفته گذشته به مقر سازمان ملل متحد و برای حضور در نشست سالانه مجمع عمومی این نهاد جستجو کرد.

روحانی در این سخنان به وضوح از آمادگی برای نشست گروه ۱+۵ سخن گفته و حتی به چهارچوب‌های مورد توافق قرار گرفته این نشست نیز اشاره کرده است؛ توافقی که به گفته روحانی، مورد حمایت «همه طرفها» بوده است. هرچند روحانی بیان کرده که در نشست آتی هیأت دولت در مورد جزئیات امر توضیحات بیشتری می دهد، تا اینجا یک نکته شفاف و مشخص شده و آن اینکه اکنون امکان بازگشت آمریکا و ترامپ به برجام حداقل در حد «توافق بر سر چهارچوب ها» دیگر امکانی دور از ذهن نیست.

سلاح «مصاف» تکاوران نوهد ارتش کجا تولید شد؟

 پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز با انتشار این گزارش داد: بطور معمول کار طراحی و ساخت سلاح در ایران بر عهده نهادهای نظامی است که مجموعه‌هایی نظیر وزارت دفاع و سازمان‌های جهاد خودکفایی نیروهای مسلح این وظیفه را بر عهده دارند، اما این بار یک موسسه فرهنگی هنری به همت جوانان متخصص اقدام به طراحی یک سلاح انفرادی کرده است.

موسسه فرهنگی «مصاف ایرانیان» در روز قدس سال ۹۶ از یک سلاح انفرادی با نام «ذوالفقار» رونمایی کرد که مورد توجه رسانه‌های داخلی و خارجی قرار گرفت.

این موسسه با مدیریت علی‌اکبر رائفی‌پور از سال ۱۳۹۱ بطور رسمی فعالیت خود را در زمینه دشمن شناسی و مهدویت و با هدف زمینه سازی ظهور آغاز کرده و تا کنون در زمینه‌های مختلفی فعالیت داشته است.

علی اکبر رائفی‌پور با بیان اینکه این سلاح (ذوالفقار) را با افتخار تقدیم به رهبر انقلاب می‌کنم، گفت: وقتی می‌دیدم که ایشان (رهبری) در نمازجمعه و خطبه‌هایشان اسلحه‌ای غیرایرانی به دست می‌گیرند، به عنوان یک مسلمان ایرانی به من برمی‌خورد زیرا کشوری مثل ایران که از قدرت‌های نظامی و همین الان هم درگیر نبردهای نیابتی است، باید اسلحه بومی خود را داشته باشد.

وی افزود: بنده به سبب کارها و سخنرانی‌هایی که دارم به مکان‌های مختلف می‌روم و وقتی اسلحه‌های قدیمی را در دست سربازان می‌دیدم و از طرفی شاهد قیمت بالای سلاحی مثل کلاش در کشورهای درگیر جنگ در منطقه بودم و با توجه به علاقمندی خودم در این حوزه، این پروژه را آغاز کردیم. ما در مؤسسه مصاف همه چیز را می‌سازیم و اعتقادمان این است که می‌توانیم خودمان تولیدکننده باشیم. این موسسه از هیچ کجا بودجه نمی‌گیرد زیرا اعتقاد دارم در ازای این پول‌ها انتظارات سیاسی از ما خواهند داشت. هرچند معتقدم طراحی و ساخت اسلحه تحت عنوان یک مجموعه فرهنگی، برای دشمنان انقلاب و ایران پیام بسیار مهمی دارد که وقتی یک مجموعه فرهنگی چنین محصولی تولید می‌کند بطریق اولی مجموعه‌های نظامی و تخصصی با محصولاتشان خواب را از چشمان دشمنان خواهند ربود، به نظر شما همین پیام، کار فرهنگی نیست؟