فرزاد فیضی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جشنواره یادشده در سه بخش اصلی، ویژه و جایزه فصل برگزار میشود و دلیل راه نیافتن برخی آثار به جشنواره عمدتاً به دلیل نبود رعایت اصول همخوانی با موضوع خبر، گزارش و مصاحبه است.
وی تصریح کرد: احمد پهلوانیان و محسن ماندگاری داوری جشنواره را در بخش یادداشت و سرمقاله با ۳۶ اثر، نماز در آئینه رسانه با ۱۲ اثر، اخلاق رسانهای با ۱۹ اثر و رونق تولید با ۲۸ اثر را به عهده دارند.
این فعال فرهنگی حوزه رسانه با بیان اینکه داوری بخش گزارش با ۶۵ اثر و مصاحبه با ۳۲ اثر توسط داود پاک طینت و شادی ضابط ،انجام میشود، خاطرنشان کرد: همچنین بخش عکس هم با ۲۱ اثر از سوی حجت الاسلام محمدصداقت کشفیپور و رقیه توکلی داوری میشود.
فیضی هدف از برگزاری جشنواره فصلی رسانههای یزد را رشد کیفی، افزایش تولید محتوا در رسانهها و شورآفرینی و ایجاد رقابت در بین اصحاب وسایل ارتباط جمعی بیان کرد.
فعالیت پنجمین دوره هیأت مدیره خانه مطبوعات یزد از دهم خرداد ۱۳۹۶ و پس از برگزاری انتخابات این تشکل صنفی غیردولتی همزمان با دیگر استانها به صورت اینترنتی در سامانه خانه مطبوعات به نشانی www.khanehmatbooat.ir برگزار شد.
خانه مطبوعات یزد هم اکنون ۱۷۰ عضو اصلی و افتخاری دارد.
استان یزد با یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت ، حدود ۲۰۰ رسانه مکتوب و غیرمکتوب دارد.
پیشتر مدیرخانه مطبوعات یزد حداکثر زمان ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانههای استان را ۳۰ شهریورماه گذشته ذکر کرده بود.
فیضی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه ارسال آثار الکترونیکی است، افزود: جشنواره ویژه آثار تولیدی فصل بهار و تابستان سال ۹۸ است.
مدیرخانه مطبوعات یزد خاطرنشان کرد: بخش اصلی جشنواره شامل تولیدات رسانهای در چهار قالب سرمقاله و یادداشت، گزارش، مصاحبه و عکس شامل عکس خبری و گزارش تصویری و بخش ویژه آن با موضوع رونق تولید و نماز در آئینه رسانههاست و جایزه ویژه این فصل نیز به موضوع اخلاق رسانه اختصاص دارد.
وی ادامه داد: هر شرکت کننده میتواند حداکثر چهار اثر در بخش اصلی، چهار اثر در بخش ویژه و ۲ اثر در بخش جایزه فصل ارسال کند.
۲۰۸۸/۲۰۸۸/