علی بهادری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ٢۴۵ میلیارد ریال از این میزان، تسهیلات سرمایه در گردش بوده که با بازپرداخت یکساله و سود ١٠ درصد به متقاضیان پرداخت میشود.
وی ادامه داد: ۴٩ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال نیز، تسهیلات چهار درصدی از محل اعتبارات خشکسالی است که با بازپرداخت پنجساله توزیع میشود.
وی بیان کرد: با توجه به نقش مهم زنان در جامعه عشایری و در راستای حمایت از ٢۴ صندوق خرد زنان عشایر، چهار میلیارد ریال از تسهیلات خشکسالی به این قشر پرداخت میشود.
سرپرست اداره کل امور عشایری آذربایجانغربی توانمندسازی زنان روستایی و عشایری را مهمترین هدف سازمان عشایری کشور دانست و گفت: توانمندسازی این افراد از طریق توسعه برنامههای آموزشی، ترویجی و مشارکتی و به منظور ایفای نقش موثرتر آنان در بخش کشاورزی و صنایع دستی صورت میگیرد.
بهادری ادامه داد: لیست متقاضیان دریافت تسهیلات در حال تکمیل است و پس از اتمام این بخش پروندهها برای پرداخت به بانک کشاورزی ارسال میشود.
وی تاکید کرد: این سازمان آمادگی دارد تا تسهیلات بند الف تبصره ١٨ را به بخشهای بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی عشایر و تامین سرمایه در گردش است بخشها پرداخت کند.
وی اظهار داشت: نامنویسی برای پرداخت تسهیلات این بخش نیازمند رفع مشکل سامانه /سیتا/ است و در صورت رفع مشکل این بخش پرداخت تسهیلات این بخش آغاز میشود.
حدود ۱۰۴ هزار نفر جمعیت با ۱۵ هزار و ۵۹۹ خانوار عشایری در آذربایجان غربی زندگی میکنند که با این آمار ۹ درصد جمعیت عشایری کشور در این استان سکونت دارند، از این تعداد حدود ۶۰۰ خانوار به خارج از استان کوچ کردهاند و بقیه نیز در داخل استان و در شهرستانهای چالدران، خوی، پلدشت، ماکو، مهاباد، سلماس و شاهیندژ ییلاق و قشلاق میکنند.
۲ میلیون و ۶۷۰ هزار هکتار اراضی مرتعی در این استان وجود دارد که از این مقدار یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار با ۵۹ درصد تحت پوشش عشایر استان است؛ عشایر استان ۱۲ ایل و ۲۱ طایفه مستقل هستند و ۳۳۶ روستای آذربایجانغربی نیز ویژه عشایر است.
۹۹۱۸/۶۱۸۵/
تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۵
ارومیه- ایرنا- سرپرست اداره کل امور عشایری آذربایجانغربی گفت: ٢٩۵ میلیارد ریال تسهیلات بانکی امسال برای پایداری شغلی، تولید گوشت قرمز و علوفه مورد نیاز دامهای عشایر استان و تسهیلات سرمایه در گردش اختصاص یافت.