تهران- ایرنا- تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی «شفا»، گفت: مبتلا شدن به بیماری نه فقط برای خود بیمار و خانواده هزینه‌های جبران ناپذیر به همراه دارد بلکه اقتصاد کشور را نیز درگیر می‌کند. شفا سعی دارد با ترغیب مردم به پیشگیری به اقتصاد درمان در کشور کمک کند.

بیش از دو هفته است که فصل دوم برنامه تلویزیونی شفا با روایت و اجرای مسعود فروتن  پنجشنبه ها و جمعه ها ساعت ۱۱ صبح از شبکه دوم سیما روی آنتن می رود. 

علی‌اکبر کریمی تهیه کننده برنامه تلویزیونی شفا در خصوص رویکرد اصلی این برنامه به خبرنگار فرهنگی ایرنا، گفت: فصل اول برنامه تلویزیونی شفا  فروردین ۹۷ روی آنتن شبکه دو سیما رفت و فرودین ۹۸ به اتمام رسید. در حال حاضر فصل دوم این برنامه مستند گزارشی در حال پخش است. شفا برنامه ای با رویکرد سلامت، پیشگیری و درمان است و تفاوت های زیادی با دیگر برنامه های تلویزیونیکه در این راستا ساخته می شود دارد.

وی افزود: برای مثال شفا صرفا گفت و گو محور نیست به همین خاطر مخاطب نیز در این برنامه شاهد یک گفت و گوی خشک میان متخصص و مجری نخواهد بود بلکه آیتم ها و بخش های متعددی را خواهد دید. از جمله مستندی از زندگی یک بیمار مبتلا و یا حتی شخصی است که موفق شده است یک بیماری صعب العلاج را درمان کند.

کریمی با اشاره به اینکه شفا سوژه محور است، گفت: رویکرد اصلی فصل اول شفا، پرداختن به موضوعاتی حول و محور پیوند اعضا بود اما در فاز دوم ما سعی کردیم به موضوعاتی دیگری بپردازیم و سراغ بیمارانی برویم که ناخواسته درگیر بیماری های شایع شدند. به همین خاطر شروع کردیم به پرداختن به بیماری هایی چون ام.اس و یا سکته مغزی و حتی فشار خون. از تصادفات جاده ای گفتیم و از دغدغه های یک فرد چاق گفتیم.

تهیه کننده برنامه سعادت آباد همچنین ادامه داد: در شفا افراد حقیقی را مقابل دوربین می بریم تا بیننده واقعیت ماجرا و عمقش را ببیند و بیشتر با مباحث مختلف در حوزه سلامت آشنا شود.

این تهیه کننده تلویزیون همچنین با اشاره به اینکه شفا سعی درد به بهبود اقتصاد درمان نیز کمک کند، اظهار داشت: مبتلا شدن به بیماری نه فقط برای خود بیمار و خانواده هزینه‌های جبران ناپذیر جسمی و مالی به همراه خواهد داشت بلکه اقتصاد کشور را نیز درگیر خواهد کرد. اگر شفا بتواند مخاطبان را به داشتن یک زندگی سالم ترغیب کند کمک بزرگی به جامعه کرده است.

کریمی خاطرنشان کرد: تیم تولید شفا دست در دست هم دادند تا اگر حتی مخاطبان نتوانستند سبک زندگی خود را سالم کنند از ابتلا به بیماری‌ها پیشگیری کرده و چکاپ‌های خود را به موقع انجام دهند و باز  اگر پیشگیری هم نکردند حداقل درمان را به تعویق نیندازند چون شروع به موقع درمان می تواند مقابل خیلی از مشکلات را بگیرد. اینگونه می‌توانیم به اقتصاد درمان در کشور نیز کمک کنیم.