رئیس دانشگاه کوثر بجنورد روز چهارشنبه با اعلام این مطلب به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مرکز آموزش عالی، به عنوان تنها مرکز تکجنسیتی آموزش عالی شرق کشور، در بین دانشگاه های کشور نیز رتبه ۴۲ را کسب کرد که در مقایسه با رتبهبندی پیشین این پایگاه استنادی، که ۶۷ بود، ۲۵ رتبه ارتقا یافته است.
دکتر علیرضا حسینی افزود: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، در رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی، معیارهایی چون آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات و امکانات، فعالیت های اجتماعی و اقتصادی و صنعتی را مورد ارزیابی قرار داده است.
در رتبه بندی دانشگاه بجنورد، رتبه
به گزارش ایرنا استان خراسان شمالی حدود ۴۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دارد که بیشتر آنها، به جز دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور، تازه تاسیس هستند.
در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، ۸۴ دانشگاه جامع کشور ارزیابی شده اند که از آن میان دانشگاه تهران، همچون سال های گذشته، رتبه نخست را به خود اختصاص داد و دانشگاه بجنورد رتبه ۶۴ را کسب کرد.
رئیس دانشگاه کوثر بجنورد به برخی فعالیت های پژوهشی و علمی این مرکز آموزش عالی اشاره کرد و گفت: همکاری با دپارتمان ایران شناسی دانشگاه صوفیه بلغارستان و مرکز مطالعات اروپای مرکزی، در کنار دانشگاه های علامه طباطبایی و گیلان برای برپایی همایشی با عنوان «ایران و جهان در آینه تاریخ» از فعالیت های برون مرزی دانشگاه کوثر بجنورد بود.
حسینی، ارائه چند مقاله به یک همایش بین المللی در کشور هند را از دیگر اقدامات پژوهشی این دانشگاه برشمرد و افزود: آمار مقالات اعضای هیات علمی این دانشگاه در پایگاه علمی گزارش استنادی مجلات جهان (JCR) در سال ۹۷، ۲۷ عنوان و در سال جاری - تاکنون - ۱۵ عنوان بوده است.
وی گفت: تعداد مقالات ارائه شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نیز در سال ۹۷، ۴۲ عنوان بود که تا این مقطع از سال ۹۸ نیز به ۱۲ مقاله رسیده است.
رئیس دانشگاه کوثر بجنورد اظهار داشت: تعداد مقالات اعضای هیات علمی این دانشگاه در بزرگترین پایگاه اطلاعاتی چکیده و استنادی جهان (SCOPUS) نیز در سال گذشته ۱۴ عنوان بود که امسال نیز تاکنون ۲ عنوان مقاله در این پایگاه به ثبت رسانده اند.
وی افزود: پژوهشگران و استادان این دانشگاه سال گذشته در همایش های بین المللی ۲۷ عنوان و در همایش های ملی ۵۷ عنوان مقاله ارائه کردند که این رقم امسال به ترتیب به ۶ و ۲۲ عنوان مقاله رسیده است.
حسینی در خصوص تالیف کتاب نیز گفت: اعضای هیات علمی این دانشگاه سال گذشته ۸ عنوان کتاب و امسال یک عنوان کتاب نگاشته و منتشر کرده اند و یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه امسال برنده جایزه دکتر کاظم آشتیانی بنیاد ملی نخبگان شد.
وی برگزاری همایش ملی مد، لباس و صنایع دستی را نیز از جمله فعالیت های اجتماعی دانشگاه کوثر بجنورد در سال جاری عنوان کرد.
دانشگاه کوثر بجنورد، ویژه دختران، سال ۹۱ با هفت رشته و جذب ۲۵۰ دانشجو فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و اکنون رتبه دوم دانشجو را در بین دانشگاه های تک جنسیتی کشور دارد.
هم اکنون افزون بر سه هزار دانشجو در سه دانشکده علوم انسانی، علوم پایه و فنی و مهندسی این دانشگاه زیر نظر ۵۴ استاد و عضو هیات علمی تحصیل می کنند.
۳۰۰۷/۵۱۳۲