براساس معاملات امروز بیش از هفت میلیارد و ۲۷۶ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۲۷ هزار و ۹۷۰ میلیارد ریال در ۵۵۴ هزار نوبت داد و ستد شد.
همچنین شاخص کل (هم وزن) با ۴۰۳ واحد کاهش به ۹۶ هزار و ۴۲۱ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با ۲۷۰ واحد افت به ۶۴ هزار و ۵۴۴ واحد رسیدند.
شاخص آزاد شناور نیز یک هزار و ۵۸۱ واحد افزایش به رقم ۳۷۹ هزار و ۳۷۱ واحد رسید، شاخص بازار اول یک هزار و ۱۵۶ واحد افزایش و شاخص بازار دوم پنج هزار و ۸۴ واحد کاهش داشت.
علاوه بر این در بین تمامی نمادها، بانک ملت (وبملت) با ۲ هزار و ۷۴۷ واحد و مخابرات ایران (اخابر) با ۳۴۱، ایران خودرو (خودرو) با ۱۱۹ واحد و سرمایه گذاری دارو تامین (تاپیکو) با ۶۹ واحد و صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با ۵۰ واحد بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.
در مقابل پالایش نفت تهران (شتران) با ۲۵۶ واحد، گروه مپنا (سهامی عام) (رمپنا) با ۲۵۱ واحد، پالایش نفت اصفهان (شپنا) با ۲۲۵ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۲۲۰ واحد و گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با ۱۵۹ واحد از جمله گروههایی بودند که افت شاخص بورس را رقم زدند.
برپایه این گزارش، در بین نمادهای امروز نماد بانک تجارت، بانک ملت، بانک صادرات ایران، بانک اقتصاد نوین، سایپا، آهنگری تراکتورسازی و بانک پاسارگاد در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.
گروه بانکی ها در معاملات امروز صدرنشین برترین گروههای صنعت شد و در این گروه سه میلیارد و ۵۵۳ میلیون برگه سهم به ارزش ۶ هزار و ۱۶۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.
آخرین وضعیت شاخص فرابورس
شاخص فرابورس نیز امروز بیش از ۲۱ واحد افت داشت و بر روی کانال چهار هزار و ۲۷۲ واحد ثابت ماند.
همچنین در این بازار یک میلیارد و ۶۵۱ میلیون برگه سهم به ارزش بیش از ۱۰ هزار و ۴۷۹ میلیارد ریال داد و ستد شد.
در بین تمامی نمادها، توسعه مولد نیروگاهی جهرم (بجهرم)، بیمه کوثر (کوثر)، جنرال مکانیک (رنیک) و تولید نیروی برق دماوند (دماوند) بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص این بازار داشتند.
در مقابل سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) و بانک دی (دی) مانع از رشد بیشتر این شاخص شدند.