«فاطمه درخشانی» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: با توجه به اینکه مسابقات جهانی کشتی آلیش در استانبول لغو شد، پیگیریهای لازم را انجام دادیم و به صورت غیررسمی به ما اعلام کردند که این رقابتها آذر ماه در قزاقستان برپا میشود. منتظر نامه رسمی و مکتوب هستیم و اگر قطعی شود، نخستین اردوی تیم ملی برگزار خواهد شد و بعد از آن اردوی ۱۰ روزه نزدیک به اعزام نیز برپا میشود.
وی افزود: اگر مسابقات جهانی آلیش در ترکیه مهر ماه برگزار میشد، خیلی عالی بود و میتوانستیم براساس آن برنامههای بعدی را اجرا کنیم. با توجه به اختلال در روند برگزاری این مسابقات دست ما برای چیدن برنامهها بسته است و تا هفته آینده تکلیف این رقابتها مشخص میشود. براساس آن میتوانیم برنامههای دیگر را برای آلیشکاران برگزار کنیم.
نایب رییس زنان فدراسیون کشتی یادآور شد: برنامههای دیگری نیز در کشتی کلاسیک و آلیش طرحریزی شده و چنانچه مسابقههای جهانی کشتی آلیش دوباره لغو شد، برنامهها را از آبان دنبال میکنیم.
وی در خصوص اینکه رییس فدراسیون در خصوص کشتی زنان چه نظری دارد، گفت: اعتقاد و حفظ کشتی آلیش و کلاسیک زنان است و به ادامه این رشته حتی قویتر از گذشته اصرار دارد.
درخشانی درباره حضور کشتیگیران کلاسیک در مسابقات جهانی، عنوان کرد: با توجه به تغییراتی که صورت گرفته، رییس فدراسیون در این زمینه تصمیم میگیرد. گرچه «مریم منظمی» نایب رییس پیشین فدراسیون گزارشهایی را ارائه کرد که کشتیگیران اکنون آمادگی کامل ندارند و باید در ایران تمرین کنند و زمانی که به آمادگی رسیدند، راهی مسابقات برون مرزی میشوند.
وی تاکید کرد: در این زمینه با رییس فدراسیون صحبت کردم که او خواستار یک گزارش کامل از تمرین و اردوی کشتیگیران است. ما با هیاتهای مختلف در ارتباط هستیم تا گزارشی کاملی را به فدراسیون ارائه دهند.
نایب رییس زنان فدراسیون کشتی همچنین در خصوص تغییر سرمربی کشتی آلیش زنان اظهار داشت: هر فردی که ریاست فدراسیون کشتی را برعهده میگیرد، در ذهن خود ایده جدیدی دارد. البته «علیرضا دبیر» رییس فدراسیون هنوز در خصوص ترکیب تیم کشتی آلیش زنان صحبتی نکرده و در حال بررسی است. باید عملکرد تیم بررسی شود تا براساس آن برنامهریزی کنیم.
درخشانی درباره کمبود امکانات در شهرستانها برای کشتیگیران گفت: بازدیدهای ادواری از تمرینات کشتیگیران در هیاتهای مختلف از این پس انجام میشود تا انتقادات و پشنهادات را بشنویم و به آنان کمک کنیم. ما همه آمدیم تا کشتی زنان را به نقطه خوبی برسانیم که به صلاح آنان باشد.
وی افزود: اکنون کشتیگیران نگران این هستند که تکلیف آنان چه میشود و این امر باعث نگرانی ما هم شده است زیرا این کشتیگیران نمیدانند باید این رشته را ادامه دهند یا خیر. فدراسیون همه این موارد را در نظر گرفته و با برنامه ریزی کامل تمامی نگرانیها و دغدغهها را برطرف میکند.